windows 10 kurulum

Mustafa Gezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamun aleyküm hocam windows 10 işletim sistemi kurucamda bilgisayar toplama bir bilgisayar öncelikle şunu sorayim videoda  belirtilen ESKİ TİP UEFİ BİOS ve YENİ TİP UEFİ BİOS konusu geçiyor hocam benim sistem yeni tip bir uefi bios mu onu sormak istiyorum 
asus prıme b350 plus işlemci amd ryzen 3 1200  son olarakta bu 2 videoyu izleyerek freedos bir sisteme windows10 u sorunsuz kurablrmiyim onu sormak istiyorum bilgisayarcıya para verip korsan işletim sistemi kurdutmak istemiyorum ucuza OEM key satan siteler var ne kadar güvenilir bilmiyorum onu da cevaplarsanız sevinirim 

Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama

UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi 

bu 2 videoyu izledim çokda zor olmadıgını kanaat  getirdim elimde 3.0 bi usb var herhangi bir sorun olmadan temiz bir kurulum yapablrmiyim.

windows 10 oem key 

bu siteden oem key alablrmiyim ynai güvenilir bir sitemidir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kurulumda sıkıntı olmaz, oem key kullanmadım hiç ama geçenlerde bir arkadaş aynı siteden key almıştı sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum, birde home yerine pro tercih ediniz daha performasnlı olur.

KS

Mustafa Gezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam pro, home göre daha cok uygulama vs var yani ben şirket için degilde oyun için kullanıcam proya cok gerek olacağını sanmıyorum oynadıgım oyunda şuan sadece csgo

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mustafa Gezgin' Alıntı:
selamun aleyküm hocam windows 10 işletim sistemi kurucamda bilgisayar toplama bir bilgisayar öncelikle şunu sorayim videoda  belirtilen ESKİ TİP UEFİ BİOS ve YENİ TİP UEFİ BİOS konusu geçiyor hocam benim sistem yeni tip bir uefi bios mu onu sormak istiyorum 
asus prıme b350 plus işlemci amd ryzen 3 1200  son olarakta bu 2 videoyu izleyerek freedos bir sisteme windows10 u sorunsuz kurablrmiyim onu sormak istiyorum bilgisayarcıya para verip korsan işletim sistemi kurdutmak istemiyorum ucuza OEM key satan siteler var ne kadar güvenilir bilmiyorum onu da cevaplarsanız sevinirim 

Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama

UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi 

bu 2 videoyu izledim çokda zor olmadıgını kanaat  getirdim elimde 3.0 bi usb var herhangi bir sorun olmadan temiz bir kurulum yapablrmiyim.

windows 10 oem key 

bu siteden oem key alablrmiyim ynai güvenilir bir sitemidir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Öncelikle merhabalar hocam,durmaplay güvenilir bir site o konuda rahat olabilirsiniz....

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri