Windows 10 Masa Üstünden Silinmeyen Dosyalar

Batuhan Sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba windows 10 laptop kullanmaktayım 1 ay kadar öncesinde bilgisayarıma SSD taktım ve windows u buraya kurdum ve eski yedeklediğim dosyalardan bazılarını SSD ye geri yükledim fakat şimdi silmek istediğimde 2 adet dosya hiçbir türlü silinmiyor her şeyi denedim admin oturumundan silmeyi denedim işe yaramadı eraser gibi programlar kullandım programlar çöktü dosyalar silinmedi salt okunur vs aklıma gelen ve youtubede olan bütün herşeyi denedim fakat silemedim bilgisayarıma tekrardan da format atmak istemiyorum çok fazla yedeklenemiyecek büyüklükte dosyam ve ayarlarım var yardımcı olursanız çok sevinirim. (Dosyaların İçleri Boş) 

Dosyalar foto : https://prnt.sc/w6soba

Hata Kodu foto : https://prnt.sc/w6sov9 (Hatada bozuk veya okunamaz diyor ama ssd yepyeni 0 hiçbir bozuk yeri yok)

dosyaların ve windowsun bulunduğu diskin durumu : https://prnt.sc/w6stxk

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
IObit Unlocker bu araç ile deneyin. İşe yaramaz ise yada denediyseniz daha önce. Windows 'u Güvenli Mod ile başlatıp deneyin. Oda işe yaramaz ise sistemde virüs olabilir silinmesini engelleyen. Sisteme iyi bir antivirüs yazılımı kurup tam tarama yapın ve zararlı bir şey bulunursa silin sistemi yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyin. Eğer antivirüs yazılımı önerisi isterseniz Kaspersky Total Security / Bittefender Total Security veya Malwarebytes yazılımlarından birisini kullanabilirsiniz.

KS

Batuhan Sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
IObit Unlocker bu araç ile deneyin. İşe yaramaz ise yada denediyseniz daha önce. Windows 'u Güvenli Mod ile başlatıp deneyin. Oda işe yaramaz ise sistemde virüs olabilir silinmesini engelleyen. Sisteme iyi bir antivirüs yazılımı kurup tam tarama yapın ve zararlı bir şey bulunursa silin sistemi yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyin. Eğer antivirüs yazılımı önerisi isterseniz Kaspersky Total Security / Bittefender Total Security veya Malwarebytes yazılımlarından birisini kullanabilirsiniz.

öncelikle yardım etmeye çalıştığınız için sağolun ıObit unlockeri kurup denedim kilit açıldı ve silindi işlem başarılı diyor ama dosyalarda tık yok :D güvenli modlada denemiştim olmadı kaspersky nin ücretli sürümünü kullanırken oldu bu olay zaten süresi bitince malwarebytes kullanmaya başladım malwarebytes de birşey bulamadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sisteminizde dosyaları tekrar yükleyen bir servis uygulaması var mı? Yani örnek olarak OneDrive uygulaması seçtiğiniz bazı dosyalara yedek alır ve silindiği taktirde veya format bile atsanız hesaba girdiğiniz zaman tekrar yükler dosyayı. Bu tarz bir servis uygulaması kullanıyorsanız silindiği zaman tekrar yükleniyor olabilir.

KS

Batuhan Sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Batuhan Sakarya' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

öncelikle yardım etmeye çalıştığınız için sağolun ıObit unlockeri kurup denedim kilit açıldı ve silindi işlem başarılı diyor ama dosyalarda tık yok :D güvenli modlada denemiştim olmadı kaspersky nin ücretli sürümünü kullanırken oldu bu olay zaten süresi bitince malwarebytes kullanmaya başladım malwarebytes de birşey bulamadı

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteminizde dosyaları tekrar yükleyen bir servis uygulaması var mı? Yani örnek olarak OneDrive uygulaması seçtiğiniz bazı dosyalara yedek alır ve silindiği taktirde veya format bile atsanız hesaba girdiğiniz zaman tekrar yükler dosyayı. Bu tarz bir servis uygulaması kullanıyorsanız silindiği zaman tekrar yükleniyor olabilir.

yok hayır öyle bir uygulamada kullanmıyorum sebebini bi türlü anlayamadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Format denerseniz yada sorunu başka şekilde çözerseniz paylaşırsanız aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılara faydası olabilir.

KS

Batuhan Sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Format denerseniz yada sorunu başka şekilde çözerseniz paylaşırsanız aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılara faydası olabilir.

çözebilirsem paylaşırım nasıl çözdüğümü :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri