Windows 10 mu 8 mi? Görüşlerinizi Alayım

O

Oğuzhan

Guest
Bana göre bi ara 10 du şimdi 8 ama tekrar 10 a geçmek istiyorum böyle çelişkide kalıyorum hep sebepleri ile neden neyi tercih ediyorsunuz?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Kesinlikle 10 derim, windows 8 bana göre daha gelişememiş ve öyle kalmış bir yapı gibi geliyor. Özellikle kullanış bakımından Windows 10'un performansını beğendim ama hala ikisine karşı da soğukluğum devam ediyor windows 7'den devam ediyorum :) Hangisi diye soracak olursanız Windows 10 derim..

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
10 ben 10 u cok sevdim alıstıgımız windowsdan cok uzak degl ve kendi kişiselleştrmelerimle de çok güzel bi hal aldı. 50 kere de format atsam 10 yüklerim

KS
O

Oğuzhan

Guest
OceanLaB' Alıntı:
Kesinlikle 10 derim, windows 8 bana göre daha gelişememiş ve öyle kalmış bir yapı gibi geliyor. Özellikle kullanış bakımından Windows 10'un performansını beğendim ama hala ikisine karşı da soğukluğum devam ediyor windows 7'den devam ediyorum :) Hangisi diye soracak olursanız Windows 10 derim..

Görüşünüze katılıyorum hocam ama uyumluluk sorunları hala devam ediyor

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben kullandığım hiçbir şeyde takılmadım herşeyi çok rahat kullanıyorum. tabi karşılaşılıyordur bazı programlar eski kalmıstır uyumluluk getirmemiştir. ama mecbur getircekler 10 final

KS
O

Oğuzhan

Guest
İnşallah uyumluluk sorunu tamamen ortadan kalkar.

Eftal Canbuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 Dostum Ben Notebook'da Kullanıyorum

2 Gb Ram
30 Gb HDD
2.16 GHz Çift Çekirdek İşlemci

Ve Muhteşem Bir Performansı Var :) İlerde Gelicek Güncellemelerle Daha Güzel Olacağına Eminim :)

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende 8.1 den 10 ilk yükselttiğim zaman win 10 da hatalar-sorunlar kaynıyordu yav saatlerce o forum bu forum geze geze çözüm arıyordum yeni olduğu için pek çözümde yoktu sonra tekrar 8.1 format attım direk sonra win 10 tekrar geçş güncellemeler falan düzeldi şimdilik bi sorun çıkartmıyor çokta güzel çalışıyor

Fatih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10'a yükseltme ile geçneler Özellikle 7'den Sistem Stabil Çalışamıyor.Ben Kendimde Hem yükseltme yaptım Hem'de Temiz kurulum'u Denedim ARada Dağlar Kadar Fark Var Yükseltme Yapıp Win 10'a Sövenler'ın Sayısı Çok Fazla.Siz Siz olun Yükseltme Yapmayın.

KS
E

expert

Guest
Evet ama w7 haricinde çoğu 8.1 kullanıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri