Windows 10 pro OEM Key sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GlacialNight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan kullandığım laptopda Windows 10 enterprise kurulu fakat Windows 10 pro sürümüne geçmek istiyorum acaba 10 pro'nun OEM keyini aktif etsem kendini proya günceller mi ?
Not:Enterprise sürümünü stabil bulmuyorum bu yüzden güncellemek istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Satılan keyler genelde yazdığı sürümü etkinleştirir ancak eğer çok kullanımlı bir key ise etkinleştirme yapar. Ancak Enterprise bir sistemi Pro key ile etkinleştirdiniz diyelim sistem Pro ya dönmez bu aşamada format işlemi uygulayacaksınız.

volg29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GlacialNight' Alıntı:
Şuan kullandığım laptopda Windows 10 enterprise kurulu fakat Windows 10 pro sürümüne geçmek istiyorum acaba 10 pro'nun OEM keyini aktif etsem kendini proya günceller mi ?
Not:Enterprise sürümünü stabil bulmuyorum bu yüzden güncellemek istiyorum

Kardeşim geçmene gerek yok enterprise sürüm mü.

[font=Verdana, Georgia, sans-serif]Windows 10 Pro özelliklerinin tamamına sahiptir. Ayrıca geniş BT yapılarına destek olacak bazı avantajlar sağlar.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 10 Pro standart bir kullanıcı için tüm gerekli işlemlerin yapılabildiği bir platforma artı olarak Oyun deneyimi içinde en ideal platform. Enterprise sürümü Sistem ve ağ uzmanları için veyahut yazılım geliştiricileri için ekstra tam Windows kontrol özelliklerinin açık olduğu ve daha çok özelliğin bulunduğu bir sistemdir.

Bir ev kullanıcısı için Pro sürüm fazlasıyla yeterli bir sistemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri