Windows 10 Pro için Oem key lazım nerden alabilirim site önerebilirmisiniz ?
www.yazilimbudur.com
teşekkürler hocamBuradan alabilirsiniz güvenilirdir![]()
Yazılım Budur l Orijinal Windows Office ve Yazılım Lisansları
Windows 11, Office 365, AutoCAD ve Antivirüs lisanslarını uygun fiyata güvenle alın. 7/24 anında teslimat ve %100 orijinallik garantisi Lisans Budur'da.www.yazilimbudur.com
![]()
Hocam burdan aldım da ev adresimi falan girmem gerekti bi sorun olur muBuradan alabilirsiniz güvenilirdir![]()
Yazılım Budur l Orijinal Windows Office ve Yazılım Lisansları
Windows 11, Office 365, AutoCAD ve Antivirüs lisanslarını uygun fiyata güvenle alın. 7/24 anında teslimat ve %100 orijinallik garantisi Lisans Budur'da.www.yazilimbudur.com
![]()
Ev adresinizi isterseniz sallayın random bir şey girin bir sorun olmaz amaHocam burdan aldım da ev adresimi falan girmem gerekti bi sorun olur mu
Peki hocam burdaki hesabımı silebilirmiyim ne olur ne olmaz diye güvenlik olsun.Ev adresinizi isterseniz sallayın random bir şey girin bir sorun olmaz ama
Bilmiyorum onu canlı desteğe yazabilirsiniz hesabımı silmek istiyorum diye silmesenizde bir sorun çıkmazPeki hocam burdaki hesabımı silebilirmiyim ne olur ne olmaz diye güvenlik olsun.
Tamam hocam sağ olunBilmiyorum onu canlı desteğe yazabilirsiniz hesabımı silmek istiyorum diye silmesenizde bir sorun çıkmaz![]()