Windows 10 sorunu

orhan.buyukbulut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi komple vatan bilgisayardan aldim windows 10 hediye olarak verildi yetkili bana artik bu anakartin içinde gömülü dedi pcyi formatlamam gerekti ve formatladim ancak si süre sonra windows 10 aktifleştirmem gerektiği uyarisi gelmeye başladi elimde cd key kodu falan var ama key kodunu girince geçersiz sayiyor bi yerde okumuştum eğer süresi dolunca yani şuan kullandiğim sürümün kendisi  otomatik olarak anakartta ki orijinal sürüme dönüyormuş doğru mu ? yanlişsa ne yapmam gerekir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincisi size artık bu anakarta gömülü dediği key OEM yada Retail keydir. Bu keyler sisteme istediğiniz kadar format atın keyi tekrar tekrar girmenize o anakart için izin verir sorun olmaması gerek. Eğer sorun oluyorsa size verdikleri key OEM yada Retail key her neyse ya devre dışı yada geçerli bir lisans değildir. Vatan bilgisayarı arayın yada hiç uğraşmayın 15-20 TL ye OEM yada Retail key alın netten.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Win10 için bit seçip win10 pro key alabililirsiniz internette çok ucuza sahip olabilirsiniz ben ordans atın alıp kullanıyorum yaklaşık 2 yıl olucak herhangi bir sorun olmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri