Windows 10 Tanım Güncelleştirmeleri PC Yavaşlatır Mı?

zornas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RTX 3060 i3 12. nesilli 16gb ram 500gb ssd li sistemim var. Otomatik her gün Microsoft Defender Antivirus için Güvenlik Zekası Güncelleştirmesi yapıyor. Bu pc yi yavaşlatır mı ya da herhangi bir sorun yaratır mı?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
RTX 3060 i3 12. nesilli 16gb ram 500gb ssd li sistemim var. Otomatik her gün Microsoft Defender Antivirus için Güvenlik Zekası Güncelleştirmesi yapıyor. Bu pc yi yavaşlatır mı ya da herhangi bir sorun yaratır mı?
bunu sürekli yap herhangi bir yavaşlatma olmaz zaten keyfiye güncelleme gelmiyor bir açık bulunduğu taktirde o güncelleme de o açık kapanıyor defender'in güncellemelerin çoğu böyle

KS

zornas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bunu sürekli yap herhangi bir yavaşlatma olmaz zaten keyfiye güncelleme gelmiyor bir açık bulunduğu taktirde o güncelleme de o açık kapanıyor defender'in güncellemelerin çoğu böyle
anladım hocam çok sağ ol. Kalite güncelleştirmeleri yapılır mı onun için ne diyorsun? Arkadaşım yapma pc yavaşlar falan diyordu ben de güncel kalmayı seviyorum açıkçası

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Yapabilirsiniz sistemin çoğu zaman daha stabil ve savunmalı çalışmasına olanak tanıyacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri