Windows 10 ürün anahtarı tekrardan kullanılabilir mi ? [ ! ACİL YARDIM ! ]

efdil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bu yaz haziranda bir bilgisayar aldım (Windows10), kullandım vb. şimdiye kadar gayet iyi gidiyordu ki. Bilgisayarıma bulaşan bir reklam virüsünü malwarebytes ile temizlemeye çalışırken malwarebytes reklam virüsünü değil, önemli bir dosyayı mı artık neyse onu silmiş ve Windows başlat menüsü, Bildirimler menüsü, Microsoft Edge, sonra yeni kullanıcı oluşturma yani genel WİN 10 özelliklerinin hepsi bozuldu ya hiç açılmıyor ya da açıldıktan 1sn sonra hemen kendini kapatıyor. internetteki birçok yöntemi denedim falan olmadı. Format atma olayına geldim, Windows'um orjinal tabi ki de bu hakkımı kaybetmek istemem, ben de ShowKeyPlus programı ile windows ürün anahtarımı öğrendim (Vatandaki abiler vermediler bana ürün anahtarımı sağolsunlar) ben bu anahtarı bilgisayarcıya versem Orjinal Win 10 Yükletebilirmiyim ? 

Yardımlarınız için teşekkür ederim  :heart:

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
RE: WİNDOWS 10 ÜRÜN ANAHTARI TEKRARDAN KULLANILABİLİR Mİ [ ! ACİL YARDIM ! ]

yükleyebilirsin evet ancak şu başlığın kurallara aykırı hepsi büyük olmaz. Bu arada keyini adresinle ilişkilendirmiş olduğundan windows üzerinden de elde edebilirsin. Ki OEM key var ise anakartına zaten yapışık olacaktır ve sen format atsan da otomatik aktif edecektir. etmez ise windowsu arayıp aktif ettirebilirsin. Ben de oem kullanıyorum keyimi biliyorum windows ile uğraşmıyorum çünkü bazen ingilenmiyorlarmış.

KS

efdil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: WİNDOWS 10 ÜRÜN ANAHTARI TEKRARDAN KULLANILABİLİR Mİ [ ! ACİL YARDIM ! ]

Başlığı düzenledim teşekkür ederim. Adresimle ilişkilendirilmiş derken ? OEM olayını araştırdım CHİP'den okuduğum makaleye göre de OEM key var ise onlara  Windows bakmıyor direk bilgisayar üretici firmayla iletişim kurmam gerekiyor deniliyor. 
MAKALE : http://www.chip.com.tr/blog/halil/oem-surum-nedir-kutulu-surum-nedir_4435.html

E

expert

Guest
Oem key microsoft bakmıyor güncelleme veriyor ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri