Windows 10 ve DirectX 12

Emre Yalvaç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar,

Aşağıda görmüş olduğunuz sistem bana ait. (Uğraştığım meslekten dolayı böyle bir sistem topladım) Birinci sorunum daha önceki Windows 10 kurulumdan sonra 1511 güncellemesi kurdum ve hemen ardından 1607 yani yıl dönümü güncellemesi geldi fakat geçenlerde yeni bir SSD'ye geçiş yaptığımdan dolayı yeniden işletim sistemi kurmak zorunda kaldım fakat kurduğumda 1607 yıl dönümü güncellemesi gelmedi konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İkince olarak da daha önceden "dxdiag"'da directx sürümüm 12 gösterirken şuan 11.3 gösteriyor. Yazılım ve driverlerım tam. (Chipset, Graphic Driver vs..) Bu iki sorunum hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim   :rolleyes:  İyi forumlar.. 

kEkPJ7.png

KS

Emre Yalvaç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: WİNDOWS 10 VE DİRECTX 12

Teknosoftyazılım' Alıntı:

Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim  :shy:  Sanırım linkten bana Windows Güncelleme Yardımcısı adlı uygulamayı attınız. Ben onu defalarca denedim. 1 kere güncelleme dosyalarını indiriyor sonra bir kez daha indirmeye başlıyor fakat 2. indirmede 98 de hata verip kapanıyor. (Dosyalar bozuk vs.)

E

expert

Guest
RE: WİNDOWS 10 VE DİRECTX 12

Emre Yalvaç' Alıntı:
Teknosoftyazılım' Alıntı:

Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim  :shy:  Sanırım linkten bana Windows Güncelleme Yardımcısı adlı uygulamayı attınız. Ben onu defalarca denedim. 1 kere güncelleme dosyalarını indiriyor sonra bir kez daha indirmeye başlıyor fakat 2. indirmede 98 de hata verip kapanıyor. (Dosyalar bozuk vs.)

şunu bi dene
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mYTqTFW3zaw[/video]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri