Windows 11 crack uygulamalar indirilir mi

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaslar Windows 11 e crack birşeyler indiremiyormusuz bugün Media Markt çalışanı öyle söyledi Office programlarını crack indirebilirmiyim ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Siz indirmeyin diye söylemiş. İndiriliyor. Ben indirdim ama tavsiye etmem. PC her açılışta farklı bir reklam açıyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaslar Windows 11 e crack birşeyler indiremiyormusuz bugün Media Markt çalışanı öyle söyledi Office programlarını crack indirebilirmiyim ?
İndirirsiniz. Arkadaş size ürün satmak için sallamış. Üniversiteye kayıtlıysanız sanırsam Microsoft ücretsiz olarak üniversite hayatınız boyunca destekliyor. Yok değilseniz SağlamLisans gibi sitelerde uygun fiyatlı satışlar mevcut.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Eğer öğrenci iseniz ve okul mail adresiniz var ise office uygulamasını ücretsiz olarak lisanslı bir şekilde alabilirsiniz. Aşağıdaki link üzerinden giriş yaparak devam edebilirsiniz.

MS Office 365

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Orjinal almayın bence ama crack'te her siteden indirilmez biraz forumları falan araştırın illaki vardır. En kötü Open Office falan ücretsiz bir ara kullanmıştım hiç-bir eksiği yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri