Yani orjinal mi alayım hocam Office programını ama çok pahalı yaSiz indirmeyin diye söylemiş. İndiriliyor. Ben indirdim ama tavsiye etmem. PC her açılışta farklı bir reklam açıyor.
İndirirsiniz. Arkadaş size ürün satmak için sallamış. Üniversiteye kayıtlıysanız sanırsam Microsoft ücretsiz olarak üniversite hayatınız boyunca destekliyor. Yok değilseniz SağlamLisans gibi sitelerde uygun fiyatlı satışlar mevcut.Arkadaslar Windows 11 e crack birşeyler indiremiyormusuz bugün Media Markt çalışanı öyle söyledi Office programlarını crack indirebilirmiyim ?
Forumda zaten crack önermek yasak orasına bir şey diyemem ama dediğiniz gibi fiyatı pahalı. Crack indirirseniz olabilecek her sorunu düşünmeniz laızm.Yani orjinal mi alayım hocam Office programını ama çok pahalı ya
Forumda Crack paylaşmak konusunu açmak veya önermek yasak LibreOffice kullanabilirsiniz.Yani orjinal mi alayım hocam Office programını ama çok pahalı ya
Windows için lisans satan sayfalarda uygun fiyata 1 yıllık Office 365 lisanslı hesapta satıyorlar. Onları kullanabilirsiniz hemde hesabı birden fazla cihaza girip senkronize bir şekilde kullanabilirsiniz.Yani orjinal mi alayım hocam Office programını ama çok pahalı ya
Orjinal almayın bence ama crack'te her siteden indirilmez biraz forumları falan araştırın illaki vardır. En kötü Open Office falan ücretsiz bir ara kullanmıştım hiç-bir eksiği yok.Arkadaslar Windows 11 e crack birşeyler indiremiyormusuz bugün Media Markt çalışanı öyle söyledi Office programlarını crack indirebilirmiyim ?