- Tepki
- 7
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/40199 Daha önceden bir konu açmıştım bu sorunla alakalı bir arkadaşın önerdiği çözümü uyguladım ama sorun hala devam ediyor.Sonrasında format vesaire de attım yine geçmedi.Pc boşta iken mouse hareket ettirmiyorken donuyor reset atmadanda düzelmiyor.Hdtune pro programıyla Ssd mi memtestx86 ile ramleri test ettim herhangi bir sıkıntı yok biosa girip varsayılanlara döndürdüm biraz düzelir gibi oldu ama tekrar başladı.Şu an tek denemediğim şey bios pilini çıkarmak internetten baktığımda onu öneriyorlardı.Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistemim: PCH MEDAL X5
Ek olarak Ssd değişikliği yapıldı ve sıvı soğutma takıldı.Ssd Kingston Kc3000 Sıvı Soğutma Msi K240 Coreliquid
Windowsum Lisans sitesi üzerinden alınan Retail Key ile etkinleştirildi herhangi bir crackli bir windows kurulumu mevcut değil Microsoft sitesinden indirilmiş windows iso ile temiz kurulum yapıldı.
Ben Windows 11 22h2 güncellemesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sistemim: PCH MEDAL X5
Ek olarak Ssd değişikliği yapıldı ve sıvı soğutma takıldı.Ssd Kingston Kc3000 Sıvı Soğutma Msi K240 Coreliquid
Windowsum Lisans sitesi üzerinden alınan Retail Key ile etkinleştirildi herhangi bir crackli bir windows kurulumu mevcut değil Microsoft sitesinden indirilmiş windows iso ile temiz kurulum yapıldı.
Ben Windows 11 22h2 güncellemesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.