A anony Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 44 Tepki 12 29 Ocak 2023 #1 fps oyunlarında ses kasamıyorum sesler çok düşük geliyor windows 11 kullanıp bu durumu yaşayan varmı?
fps oyunlarında ses kasamıyorum sesler çok düşük geliyor windows 11 kullanıp bu durumu yaşayan varmı?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 29 Ocak 2023 #2 Bende yaşıyordum aylar önce bu programla çözdüm eskiden paralı ve adı başka idi şimdi gönül işi yapıyorlar Download | Enhance your sound experience — Download now — FxSound Download FxSound for enhanced, louder audio on Windows. Access the latest and legacy versions for improved sound quality today. www.fxsound.com Bendeki ayarlar böyle sol alt kısımdan kaydetmeyi unutma ayarları
Bende yaşıyordum aylar önce bu programla çözdüm eskiden paralı ve adı başka idi şimdi gönül işi yapıyorlar Download | Enhance your sound experience — Download now — FxSound Download FxSound for enhanced, louder audio on Windows. Access the latest and legacy versions for improved sound quality today. www.fxsound.com Bendeki ayarlar böyle sol alt kısımdan kaydetmeyi unutma ayarları
KS A anony Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 44 Tepki 12 29 Ocak 2023 Konu Sahibi #3 @Çağdaş Işık sagolun hocam tesekkur ederim hemen ayarlıyorum