Yardım Windows 11 E Geçemiyorum

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Merhaba,
Bilgisayara format attım win 10 kullanıyordum hazır format atmışken 11 e geçeyim artık dedim ama güncelleme kısmında "Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik." diye bir hata veriyor. İnternetten baktım sorun giderme seçeneğini denedim bişey değişmedi. Windows uptade durdurup dosya gezgininden bi adresteki bazı dosyaları sildim windows uptade tekrar çalıştırdım gene bişey değişmedi.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

1779635792432.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
845
''Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik''
Win10 üzerinden 11 e update yolu ile yükseltme....
Bunu diyebilir de, ne olduğu, neden olduğunu kimse sittin sene çözemeyebilir...

Keşke, madem Win11 e geçme düşüncesi içindesi içindesinz, Win11 e temiz kurulum yapsaydınız diyebiliyorum...
Tavsiyem bu yönde.
Sadece ve sadece hangi sürümü tercih edeceğinize karar vermek önemli... (home, pro)
Sonrası USB yazdırma işleminde RUFUS kullaılacaksa ki yeni sürüm, yeni özellikler getirmişler.
Yazdırma işlemi öncesi açılan küçük pop-op penceresi, istediğiniz özellik ayarlamaları, disable veye etken şeklinde... seçenekler...

• Beğen
Reactions: X99
KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Çok özür dileyerek söylüyorum hiç bişey anlamadım. Daha önce kazayla istemeden aynı sistemde 11 e geçtim daha sonradan 10 e çevirdim tekrar. Şimdi kendim 11 e geçmek istiyorum olmuyor. usb ile format atamam bilmiyorum onu. ben normal Bilgisayarı sıfırlama işlemi yaptım. Yeniden sıfırlayıp dosyaları da silip komple tertemiz bi sıfırlama işlemi yapmamı mı tavsiye ediyosunuz?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
845
Aslında bütün bunlara gerek yok demek istiyorum
Win10 dan 11 e geçmişsiniz kazara... Sonra Win10 a dönmüşsünüz (bu belli bir gün limitine bağlı günü geçirseydiniz dönemezdiniz.)

Neyse bu şu an önemsiz...
Şu anki durum: 11 e geçmek istiyorsunuz... Eldeki sistem Win10
Bu durumda Win. update ile denemişsiniz 11 e geçmek için "Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik."
hatasını vermiş...

Geriye temiz kurulum ile Win11 e geçmekten başka çare kalmıyor benim gördüğüm...

''usb ile format atamam bilmiyorum''
Bunu halledebilirsiniz, yeterince blog yazısı ve video mevcut.
Burada önemli olan sağlıklı bir usb (temiz, hata vermeyen) ve sağlam bir Win11 İSO imaj kalıbı Bu kalıp nerede? Microsoft resmi sitesi.... Yazdırma usb ye RUFUS tercih edilebilinir..

• Beğen
Reactions: X99

X99

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
622
Elinizdeki önemli dosyaları yedekleyin silinmesin. Rehber videolar eşliğinde formatı atarsınız işlemler basit, buradan da yönlendirme yaparız. Windows 10 dan 11 e yükseltmek mantıklı değil sistemi stabil kullanamassınız ara sıra hata verir. Temiz format daha performanslı olur sizin için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri