Windows 11 e geçmeli mi?

Windows 11 e geçmeli mi?

• EVET

• HAYIR

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Sistemi topladım, win 10 lisansım var. Win 11 e geçmeli miyim? Driverların oturmasını beklemeli mi yoksa hiçbir sorun kalmadı mı? Yenilikler var mı?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sistemi topladım, win 10 lisansım var. Win 11 e geçmeli miyim? Driverların oturmasını beklemeli mi yoksa hiçbir sorun kalmadı mı? Yenilikler var mı?
Win 11 kullandım uzun zaman ama dün tekrar win 10 geçtim şimdi sanki her şey daha iyi gibi hocam.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Deneyimlediğiniz farkları paylaşırmısınız? Sadece tema farkı mı hissettiniz?
Hocam bana daha soft ve köşesiz geldi nasıl desem alt tabdaki bir pencere köşeli değil de oval kenarlı tema için çok bahsetmeyim çünkü kişiye göre değişir.
Ama bana herşey daha biraz daha kolay erişilebilir geldi.
Onun dışında ufak farklar çok deneyimleme şansım olmadı bir tanıdığın laptopunda gittiğimde deneyimliyorum herhangi kasma donma sorunuyla karşılaşmadım.
İllaha geçilir mi derseniz indirmek falan zor gelirse uğraşmayın ama format falan atıcaksınızdır bir denenebilir.

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
@APRİLİKUKA benim endişem driver sorunları ama artık win 11 ready yazmaya başlamıştır donanımlarda sanırım. Ücretsiz geçiş var mıydı win 11 e?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
@APRİLİKUKA benim endişem driver sorunları ama artık win 11 ready yazmaya başlamıştır donanımlarda sanırım. Ücretsiz geçiş var mıydı win 11 e?
insider ile ben geçiyordum sonra temiz kurulumla geçmiştim benim ana kartta gömülü olduğu için hep home kurdu.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
Açık Konuşacağım Windows 11 Kullanıyorum Bende, Eğer Bilgisayardan Oyun Oynuyorsan Sıkla Windows 11 Geç Derim Ben Çünkü '' Windows 10 ' a Göre Windows 11 '' GPU Üzerinden Yaptığı Veri Yüklemeleri İle Çok Daha Hızlı Çalışan Oyun Deneyimi Sunarak, Oyuncuların Oyun Performansını Arttırıyor. Daha Çok Elbette Küçük Küçük Hatalar Olacak Yazılım Sonuç' da Size Bir Örnek Vereyim Kendimden..

'' 5 Ekim 2022'de ( 21H2 ) '' Son Sürüm Geldi '' Ben'de Güncellemeler Açık Olduğu İçin Otomatik Olarak Yükledi, Ve Son Sürümden Sonra Bilgisayarım' da Yavaşlama Meydana Geldi..

Örnek Olarak;
İnternete Gezerken Donmalar Veya Kasmalar Meydana Geldi..

NOT;
Windows 11 Kullanan Varsa ( 21H2 ) Son Sürümü Sakın Kurmayın, Lütfen..

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Açık Konuşacağım Windows 11 Kullanıyorum Bende, Eğer Bilgisayardan Oyun Oynuyorsan Sıkla Windows 11 Geç Derim Ben Çünkü '' Windows 10 ' a Göre Windows 11 '' GPU Üzerinden Yaptığı Veri Yüklemeleri İle Çok Daha Hızlı Çalışan Oyun Deneyimi Sunarak, Oyuncuların Oyun Performansını Arttırıyor. Daha Çok Elbette Küçük Küçük Hatalar Olacak Yazılım Sonuç' da Size Bir Örnek Vereyim Kendimden..

'' 5 Ekim 2022'de ( 21H2 ) '' Son Sürüm Geldi '' Ben'de Güncellemeler Açık Olduğu İçin Otomatik Olarak Yükledi, Ve Son Sürümden Sonra Bilgisayarım' da Yavaşlama Meydana Geldi..

Örnek Olarak;
İnternete Gezerken Donmalar Veya Kasmalar Meydana Geldi..

NOT;
Windows 11 Kullanan Varsa ( 21H2 ) Son Sürümü Sakın Kurmayın, Lütfen..
İşte son kullanıcı için bunlar sorun oluyor.
Gelen güncelleme ile toparlanması gereken işletim sistemi, daha büyük hatalarla geliyor. Hayır bunlar teste çıkmıyor mu? Buna rağmen önceki sürümde sorunsuz çalışan şeyleri nasıl bozarak yolluyorsun abi? :D

O yüzden W11 stabil çalışana kadar, w10 devam :D

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
İşte son kullanıcı için bunlar sorun oluyor.
Gelen güncelleme ile toparlanması gereken işletim sistemi, daha büyük hatalarla geliyor. Hayır bunlar teste çıkmıyor mu? Buna rağmen önceki sürümde sorunsuz çalışan şeyleri nasıl bozarak yolluyorsun abi? :D

O yüzden W11 stabil çalışana kadar, w10 devam :D
Vallahi Hocam Bu Gidişle Bende Gecem Windows 10 ' a Oyun Performansı İyi Diye Geçmiştim Windows 11 ' e Ben Yoksa Kalacaktım Win10 ' da

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Win 10 hala taş gibi çalışmakta. Şahsen geçmeyi ne zaman düşünürüm bilemiyorum. Her ikisini denemiş olanlar veya +/- nedir bilenler tavsiye verirse daha iyi olur.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Win 10 hala taş gibi çalışmakta. Şahsen geçmeyi ne zaman düşünürüm bilemiyorum. Her ikisini denemiş olanlar veya +/- nedir bilenler tavsiye verirse daha iyi olur.
W11 stabil çalışmaya başlayınca w10 da kalmak gereksiz olacak. Kesinlikle W11 için sabırsızlanıyorum ama sorunlu işletim sistemi insanı bezdirir. Bir bakarsın program çalışmıyor bir bakarsın driver sorunu bir bakarsın program W11 desteği yok bir bakarsın da bakarsın. Dediğiniz gibi şu an w10 en iyi dönemini yaşıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri