Windows 11 Etkinleştrime

Omerpınarr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler windows 11 etkinleştir ibaresi sağ alta geliyor nasıl gider bu tilt oldum

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
cmd ile windows etkinleşmiyor hocam sadece o etkinleştir yazısı kalkıyor. İnternet sitelerinde 20 liraya orjinal key satıyorlar Windows 10 lisansı al Windows 11 e yükselterek kullanabilirsin yada direk Windows 11 lisansı al

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
cmd ile windows etkinleşmiyor hocam sadece o etkinleştir yazısı kalkıyor. İnternet sitelerinde 20 liraya orjinal key satıyorlar Windows 10 lisansı al Windows 11 e yükselterek kullanabilirsin yada direk Windows 11 lisansı al
Adam da zaten onu istiyor Sağ alttaki yazısının kalkamsını istiyor.

YasarrD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kalkıyor hocam, Ben çok denedim çok sayı da CMD üzerinden etkinleştirme yaptım kendime. Bu 1 seferlik değil hatta nereden baksan 10-15 kere yaptım.
Hocam sizin dediğiniz yöntemle etkinleştirme olmuyor diye biliyorum. Format atınca lisans gidiyor. Tekrar işlem yapmak gerek. Ayrıca aktivasyon yaparken kmspıco sunucularına bağlandığından bir nevi pc yi zombiye dönüştürüyor. Farklı bir teknoloji forumunda bununla ilgili bir konu vardı hatta reddit de bile bunun zararlarından falan bahsediliyordu reddit linkini bulamadım malesef.
En sağlıklısı netten ucuz key bulup windowsu aktifleştirmek. Format attıktan sonra bilgisayara gömülü olduğu için lisans kendiliğinden aktif oluyor

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Gitlab üzerinden microsoft activation script kullanarak dijital lisans yapabilirsin. Bir daha sormaz :)

Bu arada illegal demeyin Microsoft çalışanları dahil kullanıyor :)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Hocam sizin dediğiniz yöntemle etkinleştirme olmuyor diye biliyorum. Format atınca lisans gidiyor. Tekrar işlem yapmak gerek. Ayrıca aktivasyon yaparken kmspıco sunucularına bağlandığından bir nevi pc yi zombiye dönüştürüyor. Farklı bir teknoloji forumunda bununla ilgili bir konu vardı hatta reddit de bile bunun zararlarından falan bahsediliyordu reddit linkini bulamadım malesef.
En sağlıklısı netten ucuz key bulup windowsu aktifleştirmek. Format attıktan sonra bilgisayara gömülü olduğu için lisans kendiliğinden aktif oluyor
Söylediğim komut zaten, Herkes tarafından önerilmeyen komu listesi genelde insanlar para vermemek için veya güven veremeyen sitelerden Windows key alıyorlar. Bu zaman kadar hiç Windows key almadım hep CMD yollu ile etkinleştirdim hiç bir zararını da görmedim '' Donma , Kasma '' Yaşamadım..

NOT;
Tabi bu benim bilgisayarda olmadığı diye başka birinde olmayacak diye söz konusu değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri