- Tepki
- 0
Beyler windows 11 etkinleştir ibaresi sağ alta geliyor nasıl gider bu tilt oldum
CMD üzerinden yapa, Bilirsin hocam.Beyler windows 11 etkinleştir ibaresi sağ alta geliyor nasıl gider bu tilt oldum
hocam anlamıyorum cmdye girdim sonra ne yapmam gerekCMD üzerinden yapa, Bilirsin hocam.
CMD'yi Yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yazın;hocam anlamıyorum cmdye girdim sonra ne yapmam gerek
Adam da zaten onu istiyor Sağ alttaki yazısının kalkamsını istiyor.cmd ile windows etkinleşmiyor hocam sadece o etkinleştir yazısı kalkıyor. İnternet sitelerinde 20 liraya orjinal key satıyorlar Windows 10 lisansı al Windows 11 e yükselterek kullanabilirsin yada direk Windows 11 lisansı al
Benim söylediğim yöntemle o ibare kalkmıyor mu?Adam da zaten onu istiyor Sağ alttaki yazısının kalkamsını istiyor.
Kalkıyor hocam, Ben çok denedim çok sayı da CMD üzerinden etkinleştirme yaptım kendime. Bu 1 seferlik değil hatta nereden baksan 10-15 kere yaptım.Benim söylediğim yöntemle o ibare kalkmıyor mu?
Hocam sizin dediğiniz yöntemle etkinleştirme olmuyor diye biliyorum. Format atınca lisans gidiyor. Tekrar işlem yapmak gerek. Ayrıca aktivasyon yaparken kmspıco sunucularına bağlandığından bir nevi pc yi zombiye dönüştürüyor. Farklı bir teknoloji forumunda bununla ilgili bir konu vardı hatta reddit de bile bunun zararlarından falan bahsediliyordu reddit linkini bulamadım malesef.Kalkıyor hocam, Ben çok denedim çok sayı da CMD üzerinden etkinleştirme yaptım kendime. Bu 1 seferlik değil hatta nereden baksan 10-15 kere yaptım.
Söylediğim komut zaten, Herkes tarafından önerilmeyen komu listesi genelde insanlar para vermemek için veya güven veremeyen sitelerden Windows key alıyorlar. Bu zaman kadar hiç Windows key almadım hep CMD yollu ile etkinleştirdim hiç bir zararını da görmedim '' Donma , Kasma '' Yaşamadım..Hocam sizin dediğiniz yöntemle etkinleştirme olmuyor diye biliyorum. Format atınca lisans gidiyor. Tekrar işlem yapmak gerek. Ayrıca aktivasyon yaparken kmspıco sunucularına bağlandığından bir nevi pc yi zombiye dönüştürüyor. Farklı bir teknoloji forumunda bununla ilgili bir konu vardı hatta reddit de bile bunun zararlarından falan bahsediliyordu reddit linkini bulamadım malesef.
En sağlıklısı netten ucuz key bulup windowsu aktifleştirmek. Format attıktan sonra bilgisayara gömülü olduğu için lisans kendiliğinden aktif oluyor