Win. update harici ki, bu durumda güncelleme ile yükseltme olmayacak:
Kaybolmasını istemediğiniz verileri yedekleyerek win11 iso kalıbı indirip temiz kurulum ile geçilebilinir
Yalnız anakarta gömülü lisans var demişsiniz. Bu durumda win11 de nasıl bir tepki verir kesin bilemiyorum. Lisanslama açısından.
RUFUS ile karşılanmayan gereksinimleri atlamak gerekecek ve rufus ile bunlar atlanıp yazdırılabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 44365
İSO kalıbı masaüstü boş bir klasöre indirildi.
RUFUS indirilip, USB takılıp açıldı. İSO kalıbının bulunduğu klasör seçildi.
Ardından pc yükleme için bazı gereksinimleri karşılamıyor ise bu küçük pop op pencereyi açar rufus.
Burada en önemli ve etken olanı birinci seçenektir. Bunu işaretlersiniz.
Şu bitlocker devre dışı bırakın son seçenek bunu da seçersiniz
Diğerleri sizin tercihiniz olacaktır.
Hepsini de seçebilirsiniz.
Yalnız anakarta gömülü lisans var demişsiniz. Bu durumda win11 de nasıl bir tepki verir kesin bilemiyorum. Lisanslama açısından.
Buradan:
direk bu seçenek ile
x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin
en altta indirme yöneticisi kullanarak ta iso kalıbını masaüstü boş klasöre indirebilrsiniz. Windows un kendi indirme yöneticisine gerek yok.
--------------------------------------
Ben eski sistemler için şunu kullanıyorum. Sadeleştirilmiş ve daha az sitem kaynağı kullanılan bir sürüm. Bir araştırırsınız uygun gelirse şimdi veya ileride tercih edebilirsiniz.
İngilizce dir sıkıntı yok. Türkçe leştirilebiliyor tamamen
Windows 11 IoT Enterprise LTSC download
English (United States)
ISO - Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 Evaluation
x64 or AMD64 edition
Windows 11 IoT Enterprise LTSC is intended for fixed-function, specialized, commercial devices that require a long support lifecycle of 10 years.
www.microsoft.com