Yardım Windows 11 Geçiş Sorunu

fuat78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ryzen 5 5600 işlemci, Asus b450m anakart var, ekran kartı RX 570, 32 GB RAM var Windows anakarta gömülü, w11 e geçmek istiyorum ancak resimdeki uyarıyi veriyor nasıl çözerim acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20251018_164215.jpg
    IMG_20251018_164215.jpg
    4.7 MB · Görüntüleme: 18

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Yükseltme ile mi geçmeye çalışıyorsun ? DirectX kaç kurulu ekran kartı sürücüsünde ?

KS

fuat78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet kendi yükseltmesi ile geçmek istiyorum, directx 12 olması lazım

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Win. update harici ki, bu durumda güncelleme ile yükseltme olmayacak:

Kaybolmasını istemediğiniz verileri yedekleyerek win11 iso kalıbı indirip temiz kurulum ile geçilebilinir

Yalnız anakarta gömülü lisans var demişsiniz. Bu durumda win11 de nasıl bir tepki verir kesin bilemiyorum. Lisanslama açısından.

RUFUS ile karşılanmayan gereksinimleri atlamak gerekecek ve rufus ile bunlar atlanıp yazdırılabilecek.

Adsız.png

İSO kalıbı masaüstü boş bir klasöre indirildi.
RUFUS indirilip, USB takılıp açıldı. İSO kalıbının bulunduğu klasör seçildi.
Ardından pc yükleme için bazı gereksinimleri karşılamıyor ise bu küçük pop op pencereyi açar rufus.
Burada en önemli ve etken olanı birinci seçenektir. Bunu işaretlersiniz.
Şu bitlocker devre dışı bırakın son seçenek bunu da seçersiniz
Diğerleri sizin tercihiniz olacaktır.
Hepsini de seçebilirsiniz.

Yalnız anakarta gömülü lisans var demişsiniz. Bu durumda win11 de nasıl bir tepki verir kesin bilemiyorum. Lisanslama açısından.

Buradan:

direk bu seçenek ile
x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin

en altta indirme yöneticisi kullanarak ta iso kalıbını masaüstü boş klasöre indirebilrsiniz. Windows un kendi indirme yöneticisine gerek yok.

--------------------------------------

Ben eski sistemler için şunu kullanıyorum. Sadeleştirilmiş ve daha az sitem kaynağı kullanılan bir sürüm. Bir araştırırsınız uygun gelirse şimdi veya ileride tercih edebilirsiniz.
İngilizce dir sıkıntı yok. Türkçe leştirilebiliyor tamamen

Windows 11 IoT Enterprise LTSC download

English (United States)
ISO - Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 Evaluation
x64 or AMD64 edition

KS

fuat78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Win. update harici ki, bu durumda güncelleme ile yükseltme olmayacak:

Kaybolmasını istemediğiniz verileri yedekleyerek win11 iso kalıbı indirip temiz kurulum ile geçilebilinir

RUFUS ile karşılanmayan gereksinimleri atlamak gerekecek ve rufus ile bunlar atlanıp yazdırılabilecek.

Ekli dosyayı görüntüle 44365

İSO kalıbı masaüstü boş bir klasöre indirildi.
RUFUS indirilip, USB takılıp açıldı. İSO kalıbının bulunduğu klasör seçildi.
Ardından pc yükleme için bazı gereksinimleri karşılamıyor ise bu küçük pop op pencereyi açar rufus.
Burada en önemli ve etken olanı birinci seçenektir. Bunu işaretlersiniz.
Şu bitlocker devre dışı bırakın son seçenek bunu da seçersiniz
Diğerleri sizin tercihiniz olacaktır.
Hepsini de seçebilirsiniz.

Buradan:

direk bu seçenek ile
x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin

en altta indirme yöneticisi kullanarak ta iso kalıbını masaüstü boş klasöre indirebilrsiniz. Windows un kendi indirme yöneticisine gerek yok.

--------------------------------------

Ben eski sistemler için şunu kullanıyorum. Sadeleştirilmiş ve daha az sitem kaynağı kullanılan bir sürüm. Bir araştırırsınız uygun gelirse şimdi veya ileride tercih edebilirsiniz.
İngilizce dir sıkıntı yok. Türkçe leştirilebiliyor tamamen

Windows 11 IoT Enterprise LTSC download

English (United States)
ISO - Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 Evaluation
x64 or AMD64 edition

Hocam teşekkür ederim ama ben veriler kaybolmadan yapmak istiyordum kendisi yükseltsin diye ama bu şekilde sıkıntı yaşarım bir çok veri var hepsini yedeklemek çok vaktimi alacak, bilgi için çok sağolun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri