Windows 11 Için Lisans Nereden Alabilirim?

mami0715

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar yeni laptop aldım.

FreeDOS geldi ve Windows 11 kurdum. "Windows'u Etkinleştir" yazısı geldi ve ben internette dolaşan KMSpico gibi şeyleri kullanmak istemiyorum. Ucuza güvenilir lisans nereden alabilirim?

Forumda gezdiğim kadarıyla Sağlamlisans ve jetlisans söylenmekte. Fiyatlarına baktığım ikisi arasında fark var. Sizce hangisini almayalıyım. Link atarak önerirseniz sevinirim.
Bu arada Windows 10 keyleri daha ucuz. Windows 10 alsam ve W11'e etkinleştirsem olur mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Arkadaşlar yeni laptop aldım. FreeDOS geldi ve Windows 11 kurdum. "Windows'u Etkinleştir" yazısı geldi ve ben internette dolaşan KMSpico gibi şeyleri kullanmak istemiyorum. Ucuza güvenilir lisans nereden alabilirim?
Forumda gezdiğim kadarıyla Sağlamlisans ve jetlisans söylenmekte. Fiyatlarına baktığım ikisi arasında fark var. Sizce hangisini almayalıyım. Link atarak önerirseniz sevinirim.
Bu arada Windows 10 keyleri daha ucuz. Windows 10 alsam ve W11'e etkinleştirsem olur mu?
Ben 2 gun once saglam lisanstan aldim hemende geldi 10pro almistim 11 deneyeyim diye yukselttim 11pro olarak gozuktu (sonra geri gectim 10pro ya 11 yavas geldi bana biraz)

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Oem keyi sadece biekre kullana biliyorsun okadar

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Normal pro al değişen bişey yok sadece oem keyleri tek bir anakarta uyumlayabiliyorusun diyelim ilerleyen zamanlarda anakart değişirsen aaynı keyi kullanamazsın

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Normal pro al değişen bişey yok sadece oem keyleri tek bir anakarta uyumlayabiliyorusun diyelim ilerleyen zamanlarda anakart değişirsen aaynı keyi kullanamazsın
Bildigim kadariyla anakarti yakin zamanda degistirmeyeceksen oem daha mantikli format atinca fln gitmiyor windows oem de digerlerine gidiyor diye biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri