Soru Windows 11 Iso Hakkında

ModGamerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, şu anda bilgisayarımda Windows 11 Pro kullanıyorum. 1 yıl önce temiz format atmıştım ve tekrardan format atacağım. Bu sefer direkt olarak Microsoft'un kendi sürümünü kullanmak yerine modlanmış windows kurmayı düşünüyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Modlanmış Windows kullanmak isteme sebebim hem oyunlarda hemde Autodesk ürünlerinde, Adobe ve Blender gibi programlarda sıkıntı yaşıyorum Windows hizmetleri arka planda ramımı sömürüyor 16 GB ram mevcut ve şuan yetersiz geliyor sistemi yükseltme gibi bir imkanım şu aşamada bulunmuyor. Bana önerebileceğiniz modlanmış windows 11 isosu mevcut mu?

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90

Windows 11 LTSC derdinin dermanı

KS

ModGamerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Windows 11 LTSC derdinin dermanı

Anakartıma gömülü Windows 11 anahtarım var LTSC'de çalışır mı acaba? Bir de normal sürümlerde depolama kaynaklı çok sorun yaşıyorum bir şey yüklemeden bile depolamam doluyor anlamadığım şekilde bunun da önüne geçer mi?

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
anahtar uyarmı bilmitorum ama normal win 11 in hafifletilmiş orjinal versiyon arka plan hizmelerinin azalmış diye biliyorum
anahtarı riske atmamak için bölgeyi avrupa yaparsan birçok şey yüklenmiyor oda olabilir

KS

ModGamerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
anahtar uyarmı bilmitorum ama normal win 11 in hafifletilmiş orjinal versiyon arka plan hizmelerinin azalmış diye biliyorum
anahtarı riske atmamak için bölgeyi avrupa yaparsan birçok şey yüklenmiyor oda olabilir
Önereceğiniz 11 LTSC sürümü var mı? Birde oyun performansı falan nasıl biliyor musunuz Forza 6 ETS 2 RDR2 gibi oyuınlarda normal windowsa göre ciddi düşüş yaşar mıyım

KS

ModGamerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Normal Windows ve Ltsc sürümü lisanları uyumlu olmaz, etkinleştirme sorunu yaşatır.

Linke tıklayın Download Server 1 kısmından direkt indimeye başlayabilirsiniz.

Hocam harici sitelerden değil de direkt kendi sitesinden indiriyorum bilgisayara önemli dosyalar koyacağım için biraz güvenliği riske atmama kararı verdim modlanmış sürümden LTSC'ye döndüm hatta farklı forumlarda da sordum bi tırstım yani :D

X99

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
622
Hocam harici sitelerden değil de direkt kendi sitesinden indiriyorum bilgisayara önemli dosyalar
Fark etmez linkteki sürüm de Microsofttan indirildi, merak etmeyin CİA sizin dosyalara göz atmaz :cool:

Kendi sitesinde türkçe sürüm yok, extra dil paketi indirmen gerekli. Dil paketini komple indirin yoksa sistemin yarısı TR yarısı US olur.

KS

ModGamerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fark etmez linkteki sürüm de Microsofttan indirildi, merak etmeyin CİA sizin dosyalara göz atmaz :cool:

Kendi sitesinde türkçe sürüm yok, extra dil paketi indirmen gerekli. Dil paketini komple indirin yoksa sistemin yarısı TR yarısı US olur.
İngilizce öğrenmek amaçlı ingilizce kullanacağım dil paketi pek önemli değil benim için. CIA'da bakarsa bula bula kamyon bina modeli bulur :D

• Haha
Reactions: X99

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri