Windows 11 Kullanmalımıyım?

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Şuanda 10 pro kullanıyorum.
Windows 11 hakkında pek bir bilgim yok.
Oyunlarda veya normal olarak pc kullanırken sizce sorun yaşamıyım geçersem oyunlarda ne kadar bi fps kaybı yaşarım. Son olarak çok karışıkmı.

Dorian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hayla yetersiz bence win 11. tavsiye etmem.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Windows 11'i, ilk yayınlandığı günden belli kullanıyorum ve sadece ilk aylar bir takım güncelleme bazlı sorun yaşadım ama kritik şeyler değildi. Geçiş yapma düşünceniz varsa tavsiye ederim.

Not: Herhangi bir FPS kaybı yaşamadım ve herhangi bir karışıklığı veya zorluğu yok.

KS

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Windows 11'i, ilk yayınlandığı günden belli kullanıyorum ve sadece ilk aylar bir takım güncelleme bazlı sorun yaşadım ama kritik şeyler değildi. Geçiş yapma düşünceniz varsa tavsiye ederim.

Not: Herhangi bir FPS kaybı yaşamadım ve herhangi bir karışıklığı veya zorluğu yok.
Ortalıkda biri iyi biri kötü diyince insanın aklı karışıyor. Ama 1 2 tane daha olumlu yanıt alırsam Geçicem sanırım.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Ortalıkda biri iyi biri kötü diyince insanın aklı karışıyor. Ama 1 2 tane daha olumlu yanıt alırsam Geçicem sanırım.
Oyunlarda veya normal olarak pc kullanırken sizce sorun yaşamıyım geçersem
Oyun oynayan birisiniz anladığım kadarıyla, internetiniz format sonrası oyunları indirmek için ağır kalıyorsa biraz daha geri dönüş alıp beklemeniz iyi olabilir belki. Ama, internetiniz iyi ise ve format sonrası biraz beklerim oyunlarım yüklensin diyorsanız eğer, direkt geçiş yapıp kendiniz deneyimlerseniz daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz :)

KS

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Oyun oynayan birisiniz anladığım kadarıyla, internetiniz format sonrası oyunları indirmek için ağır kalıyorsa biraz daha geri dönüş alıp beklemeniz iyi olabilir belki ama, internetiniz iyi ise format sonrası biraz beklerim oyunlarım yüklensin derseniz eğer direkt geçiş yapıp kendiniz deneyimlerseniz daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz :)
Saniyede 12.4 ile indiriyom onda sıkıntı yok. Zaten oyunlarım başka bir harddiskde. Aklıma şimdi soru takıldı win 10 na indirdiğim oyunlar 11 de açılırmı acaba?

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Saniyede 12.4 ile indiriyom onda sıkıntı yok. Zaten oyunlarım başka bir harddiskde. Aklıma şimdi soru takıldı win 10 na indirdiğim oyunlar 11 de açılırmı acaba?
Windows 10'da çalışan güncel her oyun/program Windows 11'de de çalışır. Daha eski sistemler özelinde çıkan ve geliştirilmeyen oyun/uygulamalar sorun yaparsa yapar. Şüphelendiğiniz bir oyun/uygulama varsa Google'da aratın veya Bing AI'a sorun :)

KS

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Windows 10'da çalışan güncel her oyun/program Windows 11'de de çalışır. Daha eski sistemler özelinde çıkan ve geliştirilmeyen oyun/uygulamalar sorun yaparsa yapar. Şüphelendiğiniz bir oyun/uygulama varsa Google'da aratın veya Bing AI'a sorun :)
Eyvallah dostum teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri