- Tepki
- 7
Sisteminizdeki ekran kartı sürücünüzü kaldırıp güncel sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Ağ kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar güncel sürücüyü kurun. Anakart BIOS sürümünüzü güncel değilse güncelleyin.Aşağıdaki Resim gibi bir hata alıyorum PUBG ye girerken herşeyimi doğruladım internetten baktığım kodları cmd yede kopyaladım yeniden başlattım ekran kartı driverlarım güncel ama nasıl çözücem oyuna giremiyorum
minidump resim olarakmı paylaşacağım diğer türlü atamadımSisteminizdeki ekran kartı sürücünüzü kaldırıp güncel sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Ağ kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar güncel sürücüyü kurun. Anakart BIOS sürümünüzü güncel değilse güncelleyin.
C:\Windows\Minidump klasörünüzde mavi ekrandan sonra oluşan dosyaları arşivleyip bizimle paylaşın hata kaynağını bulmamızda yardımcı olabilir.
Sisteme bir şey olmaz sorun etmeyin. Yazılımsal yada donanımsal bir hata varsa bu tarz hatalar alırsınız ki bunun bir Windows işlemci vs. ile olması mümkün değildir.
Yeşil ekran mı? Hayatımda ilk defa duyuyorum.Aşağıdaki Resim gibi bir hata alıyorum PUBG ye girerken herşeyimi doğruladım internetten baktığım kodları cmd yede kopyaladım yeniden başlattım ekran kartı driverlarım güncel ama nasıl çözücem oyuna giremiyorum