Windows 11'e Geçemiyorum

madReqqx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Windows 11'e geçmeye çalışıyorum ama Güvenli Önyükleme hatası alıyorum. Win+r -->msinfo32 ye girip bakıyorum "Güvenli Önyükleme desteklenmiyor" diyor. Bunun çözümü nasıl olur? Biraz araştırınca eğer yanlış bulmadıysam UEFI BIOS'a geçersem Güvenli Önyüklemeyi açabiliyormuşum. Onun için de diskimi MBR'den GPT'ye çevirmem gerekiyor. Bu işlemde diski sıfırlıyor deniliyor. Sorunsuz bir şekilde Windows 11'e nasıl geçerim? (Lenovo Ideapad 5)

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Cvp: Windows 11'e Geçemiyorum

Cevabı soruda vermişsiniz. Bios ayarlarından secure boot'u aktif ederseniz Windows 11 yüklenir. Verilerinizi yedeklemekte fayda var.

KS

madReqqx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: Windows 11'e Geçemiyorum

administrator' Alıntı:
Cevabı soruda vermişsiniz. Bios ayarlarından secure boot'u aktif ederseniz Windows 11 yüklenir. Verilerinizi yedeklemekte fayda var.

Benim için önemli olan verilerin silinmeden Windows 11 e geçmem 8mbps internet ile 200GB veriyi tekrardan yüklemek istemem onun için bakınıyorum    https://www.youtube.com/watch?v=gYV-9TJfg_4&list=PLgTed1yF8zfq407BOecypcpR4i6-mFnCx&index=3   bu videoyu bulmuştum ama sorun çıkar mı bilemedim konunun altına eklemeyi unutmuşum videoyu onu da soracaktım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri