Windows 7 Yüklenmiyor

ozgunpekdemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Windows 7 YÜKLENMİYOR COK ACİL..

Usb disk hazırlarken muhtemelen problem çıkartmıştır. 3 iso kurulumunun hepsini aynı usb programı ile hazırladıysanız farklı program deneyin derim ;)

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Anakart bile değiştirdim sorun aynı başla pc i3 pcli sistemde deniyorum %100 oluyor sonra hata veriyor bundada deli oldum yav

3-4 kere evet aynı usb biçimlendirip rufus ve w7 tooldan bios ve uefi seçeceğini seçerek yüklemeyi denedim ama aynı w10 da denedim aynı sorun işlemciden olabilir mi ?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Format denemesinden önce bir sorun var mıydı. Format denemesinden sonra mı meydana geldi.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

format denemesinden önce yoktu , şimdi başka bi pc i3 lu başka hard disk te Windows'u kurdu masaüstünde dolaşıyorum driverları yükledim bakslım

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ahmet Doğukan G.' Alıntı:
Sorun çözüldü mü ? Bu arada konu başlığında düzenleme yaptım.

hayır durum şöyle ;

Sorunu ufak çaplı şöyle cözebildim başka bir bilgisayarın tüm donanımlarıyla birlikte w7 yüklü usb ile format attım sonra yüklediğim pc nin HDD'sini kendi bilgisayarıma taktım bi iki kere mavi ekrandan sonra ramlerin yerlerini değiştirerek ve donanımların yazılımlarını yüklüyerek şuan stabil calışıyor ama yinede yeni HDD'de x5460 işlemcili sistemimde windows u kurmaya calışırken hata alıyorum , yani aslında sorunum yine devam ediyor , 3 ay sonra tekrar format atmayı denesem yine ilk başta anlatmış olduğum hataları alıyorum yeni HDD'olmasına rağmen , ama ne tuhaftir başka bi pcnin hddsine i3 işlemcili böyle bir sisteme yükleyip tekrar kendi x5460 li bilgisayarlı sisteme taktığımda acılıyor ne yapmalı sence ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri