Windows 8.1 l Ekran Sorunu

keaEngin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Her hangi bir oyun oynadığım zaman 15-20 dakika sonra Ekranım bu şekilde oluyor. Kasa'dan kapatıp tekrar açıyorum ancak o şekilde düzeliyor ama tekrar oyun oynamak istesem yine aynısı oluyor. Bu konuda hakkın da ne yapabilirim? Düşünceleriniz nelerdir?[/font]

[font=Georgia,]SİSTEMİM ;[/font]

[font=Georgia,]İntel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40 Ghz (8 CPUs), ~ 3.4Ghz[/font]
[font=Georgia,]8 GB RAM[/font]
[font=Georgia,]AMD Radeon R7 240[/font]

[font=Georgia,]
VP9k7j.jpg
[/font]

[font=Georgia,]
njQXDB.jpg
[/font]

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Merhaba,

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz ? Görüntü bağdaştırıcısında sorun var gibi duruyor. Sizden ricam ekran kartınızda ve monitörünüzde DVI, VGA veya HDMI girişi varsa değiştirip farklı bir bağlantı kullanır mısınız ? VGA kullanıyorsanız HDMI deneyin gibi..

KS

keaEngin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran Kartım ; AMD Radeon R7 240 
Söylediğiniz gibi yapıcam şuan HDMl bağlantısı kuracam denicem.

KS

keaEngin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Merhaba,

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz ? Görüntü bağdaştırıcısında sorun var gibi duruyor. Sizden ricam ekran kartınızda ve monitörünüzde DVI, VGA veya HDMI girişi varsa değiştirip farklı bir bağlantı kullanır mısınız ? VGA kullanıyorsanız HDMI deneyin gibi..

HDMl Kablosunu bağladım baktım sorun yine aynı, Neden kaynaklanıyor olabilir?

KS

keaEngin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konu'yu hortlatmış gibi olucam, kusura bakmayın. İş ve güçlerden dolayı bilgisayar sürekli açık olduğundan dolayı müsait olmadığından dolayı Servisine gönderemedim. AIDA64'ün ayarları bunlar. Arka tarafta şuan bir oyun açık "Hero Online" düşük grafikli olmasına rağmen, Town (Şehir)'de bulunayım 4-5 Dakika takılsam bile, Ekranım gidiyor.

Düşünceleriniz nelerdir?

j86PjD.png

2ram5d.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri