Windows 8.1'den Windows 10'a Geçiş Sorunu

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
RE: 8.1 den 10 a

ugur.gozaydin' Alıntı:
O Disk kullanımı Windows 8/8.1/10 'larda hep yüksek olur HDD kullanınca böyle oluyor bu sistemlerde. Maalesef Microsfot 'un bir kaç ayarı buna neden oluyor.

10 da her şeyin açılış hızı daha iyi ama oyunlarda çok kötü benim sistemde sanırım eskiye çeviriricem yine çözüm yolu yok gibi gözüküyo

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir öyle eskiye dönüp deneyin çünkü RAM kullanımınız çok fazla sebeplerin en büyüğü bu.

msconfig ayarını yaptıktan sonra bilgisayarda nvida devre dışı kaldı hem experience hem denetim masası açılmıyo şimdi 8.1 e geri dödüm durum hala aynı

denetim masasına girerken nvidia ya bağlı gpu kullanmıyorsunuz diyo girmiyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

russ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir öyle eskiye dönüp deneyin çünkü RAM kullanımınız çok fazla sebeplerin en büyüğü bu.

msconfig ayarını yaptıktan sonra bilgisayarda nvida devre dışı kaldı hem experience hem denetim masası açılmıyo şimdi 8.1 e geri dödüm durum hala aynı

msconfig ayarından NVIDA olanları atifleştirin sadece ve sistemi yeniden başlatın. Gerisi kapalı olsun. Öyle deneyin.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
russ' Alıntı:

msconfig ayarından NVIDA olanları atifleştirin sadece ve sistemi yeniden başlatın. Gerisi kapalı olsun. Öyle deneyin.

hepsini etkinleştirdim  nvidia network service çalışmıyo

nvidia ekran ayarları kullanılamaz diyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Sürücünüzün, ayarlarına erişiminiz yoktur, başlatmada sıkıntı yaşıyorsunuz. Önce el ile başlatmayı deneyin. Başlata Hizmetler yazın ve girin açılan pecnerede Nvidia Network 'u bulup el ile çalıştırın ve çift tıklayıp Başlangıç türü ayarını otomatik yapın.

İşe yaramaz ise DDU yazılımı ile NVIDIA sürücünüzü PC 'yi Güvenli Modda başlatıp silin bu ayarlar silinecek bu işlemden sonra tekrar kurun. Sorun çözülür.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücünüzün, ayarlarına erişiminiz yoktur, başlatmada sıkıntı yaşıyorsunuz. Önce el ile başlatmayı deneyin. Başlata Hizmetler yazın ve girin açılan pecnerede Nvidia Network 'u bulup el ile çalıştırın ve çift tıklayıp Başlangıç türü ayarını otomatik yapın.

İşe yaramaz ise DDU yazılımı ile NVIDIA sürücünüzü PC 'yi Güvenli Modda başlatıp silin bu ayarlar silinecek bu işlemden sonra tekrar kurun. Sorun çözülür.

direk ddu ile grafik ayarlarını sildim yeniden başlattı experience yükledim driver kurdum sorun düzeldi teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

russ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

direk ddu ile grafik ayarlarını sildim yeniden başlattı experience yükledim driver kurdum sorun düzeldi teşekkürler

Önemli değil. Diğer sorun ne durumda çözüldü mü?

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
russ' Alıntı:

Önemli değil. Diğer sorun ne durumda çözüldü mü?

hocam fm oyununa giremiyorum atıyor hiçbir hata da vermiyor anlamadm driverları sildim tekrar yükledim değişen bir şey yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri