Windows Ekranı Gelmeden Kapanma Sorunu

Rıdvan Sarıtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

Bilgisayarım geçen gün topladım dün aniden kapandı. Sıcaklıklara baktığımda normaldi az önce. İşlemci İntel Core 2Quad Q6600. Sistemi teker tekrar parçalarını çıkartıp takmayı denedim. En sonunda işlemci değiştirdim çalıştı. Ama Q6600 taktığımda tam Windows geleceken kapanıyor. Lütfen yardım edin bu duruma düşen biri var mı? Ve ya beni bu durumdan çıkartabilecek bilen var mı?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 11
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 11
Moderatörün son düzenlenenleri:

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Hardiskinizde sorun olmadığına emin misiniz acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemcinizi değiştirdiğinizi söylediniz Q6600 işlemciyi artık kullanmıyorsunuz o zaman doğru mudur? Eğer böyleyse ve Q6600 işlemcisini takınca sistem Windows aşamasına geldiğinde kapanıyorsa 2 sorun olabilir. Ya Windows odaklı bir sürücü veya yük işlemci odaklı bir sıkıntı yaratıyor yada işlemciniz arızalanmış ve Windows aşamasındaki yük devreye girince sistemi kapatıyor.

KS

Rıdvan Sarıtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemcinizi değiştirdiğinizi söylediniz Q6600 işlemciyi artık kullanmıyorsunuz o zaman doğru mudur? Eğer böyleyse ve Q6600 işlemcisini takınca sistem Windows aşamasına geldiğinde kapanıyorsa 2 sorun olabilir. Ya Windows odaklı bir sürücü veya yük işlemci odaklı bir sıkıntı yaratıyor yada işlemciniz arızalanmış ve Windows aşamasındaki yük devreye girince sistemi kapatıyor.
Olabilir Çümkü Önceden 2 Kere Format Atım Arada Kapnmıyordu çünkü

KS

Rıdvan Sarıtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ama Arkaşalar q6600 Takılıyken Windows Gelirken tız Ses Çıkıyor İşlemci fanındanda Değişik Bi ses geliyor Yasa Powerdan Tam Anladım Ama e5400 Takınca Hiç Öyle Bişey Olmuyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önemli değil. Elinizdeki CPU ürününü yine de 100% emin olmadan kıyaya köşeye atmayın. Başka bir anakartta denenebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri