Windows Hata Kodu 0Xc004F211

waki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam Windows Hata Kodu 0Xc004F211 bu hatayı alıyorum ve sorun gider dediğimde bu cihazdaki windows kopyasını etkinleştiremedik diyor. Ufak bir araştırma yaptım ve bu hatanın pc bileşenlerindeki değişiklik nedeni ile alındığını yazmışlar fakat ben herhangi bir değişiklik yapmadım sorunuda çözemedim hala aktifleştiremedim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Windows key ile alakalı bir sıkıntı olmuş da olabilir. Yeni key alıp etkinleştirmeyi deneyince düzelme ihtimali var.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
hocam Windows Hata Kodu 0Xc004F211 bu hatayı alıyorum ve sorun gider dediğimde bu cihazdaki windows kopyasını etkinleştiremedik diyor. Ufak bir araştırma yaptım ve bu hatanın pc bileşenlerindeki değişiklik nedeni ile alındığını yazmışlar fakat ben herhangi bir değişiklik yapmadım sorunuda çözemedim hala aktifleştiremedim.
Laptop mu ? Bilgisayar mı ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,266
Eğer bilgisayarı aça biliyorsan CMD'yi yönetici olarak çalıştır şu komudu gir;

slmgr -rearm

Enter dedikden 1 - 2 dakika bekleyip bir satır aşağı inecek imleç PC'yi yeniden başlat bir bak aynı hatayı alıyor musun?

KS

waki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer bilgisayarı aça biliyorsan CMD'yi yönetici olarak çalıştır şu komudu gir;

slmgr -rearm

Enter dedikden 1 - 2 dakika bekleyip bir satır aşağı inecek imleç PC'yi yeniden başlat bir bak aynı hatayı alıyor musun?
hocam sağ alttaki yazı kalktı fakat etkinleştirilemedi diyor hala

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri