Windows Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertSucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bu Sorunu Bir Sürü Programda Yaşıyorum ve Yükleme vb Şeylerde Yapamıyorum Bunun Dışında Bide Görev Yöneticisi Çalıştıramama ve Yönetici Olarak Açama İşlemlerini Yapamıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullanıcı olarak Yönetici hesabında olduğunuzdan emin olun. Eğer yönetici hesabında değilseniz bu tarz sorunlar yaşamanız gayet normal. Eğer yönetici olmanıza rağmen işlem yapamıyorsanız Windows 'ta bir yazılım yada virüs izninize müdahale ediyor olabilir.

KS

MertSucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullanıcı olarak Yönetici hesabında olduğunuzdan emin olun. Eğer yönetici hesabında değilseniz bu tarz sorunlar yaşamanız gayet normal. Eğer yönetici olmanıza rağmen işlem yapamıyorsanız Windows 'ta bir yazılım yada virüs izninize müdahale ediyor olabilir.

Yönetici olduğumdan eminim zaten bir anda olan bir şey Windows`un kendi virüs programı ile taradığımda bir şey çıkmadı önerdiğiniz program yada bir işlem var mı ama büyük ihtimalle indirere programı çünkü indirme yapmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz yönetici değilsiniz yada sistemde bir yazılım yönetici haklarınızı elinizden almış size engel oluyor. Virüs yemiş olabilirsiniz ki eğer öyle ise size format atmanızı tavsiye ederim.

KS

MertSucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz yönetici değilsiniz yada sistemde bir yazılım yönetici haklarınızı elinizden almış size engel oluyor. Virüs yemiş olabilirsiniz ki eğer öyle ise size format atmanızı tavsiye ederim.

ve yeni fark ettim bir windows hizmetine bağlanılamadı hatası alıyorum

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deneme sürümü windows mu kullanıyorsunuz ? Eğer öyle ise bir adet OEM key almanız lazım yazılımbudur sayfasını öneririm.Win10 pro alabilirsiniz.

KS

MertSucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Deneme sürümü windows mu kullanıyorsunuz ? Eğer öyle ise bir adet OEM key almanız lazım yazılımbudur sayfasını öneririm.Win10 pro alabilirsiniz.

hayır windows 10 pro zaten var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Size tavsiyem yeni bir kullanıcı kimliği oluşturup yönetici olarak izin verin verin ve eski kullanıcınızı sistemden silin.

İşe yaramaz ise sisteme format yada sıfırlama işlemi uygulayın.

KS

MertSucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Size tavsiyem yeni bir kullanıcı kimliği oluşturup yönetici olarak izin verin verin ve eski kullanıcınızı sistemden silin.

İşe yaramaz ise sisteme format yada sıfırlama işlemi uygulayın.

tamamdır sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri