Windows Hizmetler Durdu Sorunu

hasaneryıksel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Her şey normaldi yine akşam cs girmiştik arkadaşlarımla ve oyun bitti sonra bir kaç dakika internette takıldım ve apex girmeye karar verdik sonrasında pc kafayı yeme başladı birden mavi ekran verdi ve uygulama düzgün başlatılamadı dedi.

Bide üzgün bir yüz vardı mavi ekranda sonra pc açılırken disk onarılıyor yazdı ve onarmasını bekledim hiçbir şey anlamamıştım sonrasında tekrar bir oyun açmaya kalktığımda ise yine aynı şey oldu fakat bu sefer hiçbirşey çalışmıyordu sesler gitti windows hitmetlerinin hiçbiri artık çalışmıyordu.

Format atmayı denedim olmadı hiç bir değişiklik yapılamadı yazdı ses aygıtı varken pc açıldıktan sonra yok oldu silinmişti hiçbirşey anlamadım şuanda hiçbir uygulama çalışmıyor açılmıyor tıklıyorum yükleniyor sonrasında hiçbir tepki alamıyorum acaba nedeni nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birincisi format atmayı denedim dediniz, USB ile bildiğimiz format atmayı denediniz değil mi? Eğer sıfırlama denediyseniz o her zaman işe yaramaz.

İkinci olarak sistem açılıyorsa başlata msconfig yazıp ENTER 'a basın. Açılan pencerede Genel sekmesi altında Normal başlangıç seçeneğini işaretleyin ve Uygula/Tamam dedikten sonra sistemi yeniden başlatıp deneyin.

KS

hasaneryıksel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birincisi format atmayı denedim dediniz, USB ile bildiğimiz format atmayı denediniz değil mi? Eğer sıfırlama denediyseniz o her zaman işe yaramaz.

İkinci olarak sistem açılıyorsa başlata msconfig yazıp ENTER 'a basın. Açılan pencerede Genel sekmesi altında Normal başlangıç seçeneğini işaretleyin ve Uygula/Tamam dedikten sonra sistemi yeniden başlatıp deneyin.
usb ile maalesef deneyemedim nasıl atabilirm usb ile format herhangi bir video öneriniz var mı çünkü format atmak için indereceğim herhangi bir uygulama açılmıyor tıklıyorum ve tepki yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri