Bilgisi olan yardım edebilir miWindows keylerini nasıl bu kadar ucuza satıyolar.aldıktan sonra bi sıkıntı olurmu 3.5k vermek de istemiyorum.Bi de deneme sürümünde ne eksiklikler oluyo
Ben 2 3 gün önce aldım forum açtım kalıcı sorun olmuyor dediler bence al geçWindows keylerini nasıl bu kadar ucuza satıyolar.aldıktan sonra bi sıkıntı olurmu 3.5k vermek de istemiyorum.Bi de deneme sürümünde ne eksiklikler oluyo
Ne kadara aldınBen 2 3 gün önce aldım forum açtım kalıcı sorun olmuyor dediler bence al geç
Aradaki 30 TL lik fark neden kaynaklanıyorOem key almanızı öneririm
Hocam oem alırsanız anakart a gömülür key örnek veriyorum format vs atarsanız key kaybolmaz. Diğer 1. key kaybolur, 2. size satılan key başkasına, veya başkasına satılan key size satılabilir.Aradaki 30 TL lik fark neden kaynaklanıyor
Diğer insanlar niye o zaman diğerlerini alıyorlar pekiHocam oem alırsanız anakart a gömülür key örnek veriyorum format vs atarsanız key kaybolmaz. Diğer 1. key kaybolur, 2. size satılan key başkasına, veya başkasına satılan key size satılabilir.
10 20 arası bir şeydiNe kadara aldın
Hangi site10 20 arası bir şeydi
Tercih meselesi hocamDiğer insanlar niye o zaman diğerlerini alıyorlar peki
Sence 11 mi alıyım 10 muTercih meselesi hocam
ne için kullanacağınıza bağlıSence 11 mi alıyım 10 mu
Hocam 11 alman mantıklı olur, 11 varken neden 10 alasın ki.Sence 11 mi alıyım 10 mu
180 TL verip sakata gelmem dimiHocam 11 alman mantıklı olur, 11 varken neden 10 alasın ki.
Bi de deneme sürümünde tam olarak nelere erişim sağlayamıyosunHocam 11 alman mantıklı olur, 11 varken neden 10 alasın ki.
Nerden alacağına bağlı.180 TL verip sakata gelmem dimi
Bi de deneme sürümünde tam olarak nelere erişim sağlayamıyosun
Benim içn yazı sıkıntı olmaz heralde gerek yok o zaman almayaNerden alacağına bağlı.
Deneme sürümünde erişim kısıtı olmaz seni etkilicek kadar. Sadece sağ alt da windows u etkinleştir yazar.