Windows masa üstü sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Masa üstünü düz siyah renk yaptığımda ve masa üstünü açtığımda ekran komple kararıyor fakat farklı bir resim koyduğumda hiçbir sorun yok başka forum sitelerinde ekran kartı kaynaklı olabileceği söylendi hatta geçsin diye formatladım bilgisayarı 3 defa ilk başta youtube da büyük ekran modunu açınca yapıyordu Wallpaper engine kullandığımdan dolayı olduğunu düşündüm sonrasında sildim geçmedi bende formatladım devam etti yapmaya şu anda sadece masa üstü fotoğrafı siyah renk iken yapıyor onun dışında rastlamadım.

ve hatta Ryzen 3 3100 Gtx 1660 super de darboğaz yapıyor dediler :D

furmark yaptım sonra ek olarak 3DMark yaptım

3DMark test sonucu: https://www.3dmark.com/3dm/54762024

fakat ben bu sorunun ekran kartından olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu donanımsal olduğunu düşünmüyorum (belki de öyle düşünmek istiyorum korkuyorum bilmiyorum) 

aranızda yardımcı olabilecek bir kaç kişi vardır diye tahmin ediyorum 

şimdiden herkese iyi forumlar. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı monitörlerin ayarlarında monitör siyah renk fazla olduğunda kendisini uyku moduna alabiliyor. Benim önceki LG TN panel monitörüm dede bu tarz bir şey vardı. Monitör ayarlarında bir ayar vardı bunu engelleyen ama adını şimdi hatırlayamadım. Siz monitör ayarlarınızı kontrol edin. Ayrıca monitörün input yani kablo giriş tanımlama ayarını otomatikten sabit hangi soketi kullanıyorsanız HDMI, DP veya VGA neyse o ayara alın.

KS

mustafasan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bazı monitörlerin ayarlarında monitör siyah renk fazla olduğunda kendisini uyku moduna alabiliyor. Benim önceki LG TN panel monitörüm dede bu tarz bir şey vardı. Monitör ayarlarında bir ayar vardı bunu engelleyen ama adını şimdi hatırlayamadım. Siz monitör ayarlarınızı kontrol edin. Ayrıca monitörün input yani kablo giriş tanımlama ayarını otomatikten sabit hangi soketi kullanıyorsanız HDMI, DP veya VGA neyse o ayara alın.

sağ olun oldu sonunda düzelttim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri