Windows Mavi Ekran Hatası

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba bilgisayarimi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 0 almıştım pcye 3 4 kere format atma durumunda kaldım son formattan sonra bilgisayarımda 1 kere mavi ekran hatası verip reset attı ve bir sıkıntı yoktu rainbow sixe girerken vermişti hatayı dün gece de aynısı oldu ama pc sorunsuz çalışıyor hiç hata vermemesini nasıl sağlayabilirim yardımcı olur musunuz rica etsem.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
format attıkdan sonra guncellestırmelerı eksıksız yaptınzımı? nmavi ekran verdıgındekı mavı ekrna kodu nedır?

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
format attıkdan sonra guncellestırmelerı eksıksız yaptınzımı? nmavi ekran verdıgındekı mavı ekrna kodu nedır?
Windows güncelleştirmelerini diyorsanız her gün en az 3 kere kontrol ediyorum ekran kartı sürücümde güncel hata kodunu bilmiyorum bakmadımeğer birdaha olursa hemen bakarım

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
dostum eğer şu ana kadar attıgın formatların hiçbirinde mavi ekran hatasıyla karşılaşmadıysan son attıgın formatta yanlış bir şeyler olmuştur tekrardan format atmayı denemeni tavsiye ederim eğer çözülmezse o zaman mavi ekran koduyla alakalı şeylere bakıp kesin bir çözüm buluruz.

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
dostum eğer şu ana kadar attıgın formatların hiçbirinde mavi ekran hatasıyla karşılaşmadıysan son attıgın formatta yanlış bir şeyler olmuştur tekrardan format atmayı denemeni tavsiye ederim.
Hocam birde ben yeni bir ssd aldım 500 gblık eskis ssdmde windows kurulu ikiside m2 bir tanesinin vidası yok diye farklı bir vidayla sabitlemeye çalıştım ondan kaynaklı olabilir mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri