Windows ses aygıtı grafik yalıtımı çıldırıcam

MRGreenM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Windows 10 kullanıyorum(orjinal) 3 gün öncesinde böyle bir problemim yoktu. Son 3 gündür bu "windows ses aygıtı grafik yalıtımı" denen program her ne ise işlemciyi çok fazla kullanmaya başladı. (Oyunlarda % 50 60 a dek çıkıyor) Realtek driver güncellemesi yaptim ki Realtek'i hiç kullanmıyorum sorun çözüldü ama bilgisayarımı kapayıp tekrar açtığımda sorun ile tekrar karşılaştım bu sorunu nasıl çözeceğim ?[/font]

• Anakart: A58ma USB3.0
  • Ekran kartı : R9 280x
  • 'şlemci : AMD A10 7850k
  • Ses için kullandığım yazılım :Logitech Gaming Software
  • RAM : 8 GB
  • (paint yetenekleri gerçek :)   ) 
nEJ0jN.jpg

aX1r17.jpg

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
kontrol ettim bende öyle bi işlem yok :) bir virüs taraması yapın nortonla olmadı program ekle kaldırdan silersiniz o programı

KS

MRGreenM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
kontrol ettim bende öyle bi işlem yok :) bir virüs taraması yapın nortonla olmadı program ekle kaldırdan silersiniz o programı

program ekle kaldırda böyle bir program yok zaten :/

KS

MRGreenM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:

norton virüs buldu görev yöneticisinde yok artık her neredeyse :)     ama nortondan sonra pc performans düşüklüğü yaşıyor bunu nasıl kaldırıcam ?

E

expert

Guest
Denetim Masası -programları kaldır -istediğin programa sağ tık kaldır de

KS

MRGreenM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teknosoftyazılım' Alıntı:
aynı işlemi yap

norton veya kaspersky herhangi bir virüs bulamıyorlar norton virüs bulup sildiğinde de Windows ses aygıtı grafik yalıtımı tekrar vardı ama yüzde 5 işlemci filan kullanıyordu :/ sanırım geri windows 7 ye geçeceğim

Abdulsamet Güven

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
windows ses aygıtı grafik yalıtımı

bu hatayı alıyorsan ekran kartının üstündeki ses yongaları ısınmadan dolayı zarar görmüş olabilir eğer garantisi varsa anakartını bi servise gönder bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri