Windows Sesi Geliyor Fakat RTX 2060 Fanı Dönmüyor Ve Görüntü Gelmiyor

palmeii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dün akşam sorunsuz oynadim ve kapattım bilgisayarı. Anca açabilme fırsatım oldu ve açtığımda Windows sesi gelse de SE ekrana görüntü gelmiyordu. 1 kere daha deneyip kapattım tüm kabloları söktüm ve BIOS pili ile CMOS kablosunu söktüm. Ekran kartını ve RAM'leri de söküp 5 dakika bekledim. Tekrar taktım her şeyi ve fark ettim ki ekran kartının fanları en başta dönüp bir süre sonra duruyor. Sorun nedir aydınlatırsanız sevinirim.

Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte RTX 2060 6 GB OC Windforce.

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Dün akşam sorunsuz oynadim ve kapattım bilgisayarı. Anca açabilme fırsatım oldu ve açtığımda Windows sesi gelse de SE ekrana görüntü gelmiyordu. 1 kere daha deneyip kapattım tüm kabloları söktüm ve BIOS pili ile CMOS kablosunu söktüm. Ekran kartını ve RAM'leri de söküp 5 dakika bekledim. Tekrar taktım her şeyi ve fark ettim ki ekran kartının fanları en başta dönüp bir süre sonra duruyor. Sorun nedir aydınlatırsanız sevinirim.

Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte RTX 2060 6 GB OC Windforce.
Ekran kartının fanları başta çalışır geri durur gerekli olduğunda otomatik açılır.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
sorun monitörden büyük ihtimal.

KS

palmeii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran kartının fanları başta çalışır geri durur gerekli olduğunda otomatik açılır.
Her zaman çalışıyordu fanlar. Fakat şu an hem ekrana görüntü gelmiyor hem de fanlar dönmüyor.

sorun monitörden büyük ihtimal.
Emin misiniz? Çünkü ekran kartının her zaman fanları dönüyordu fakta görüntü gelmemesinin üstüne fanların dönmemesi tesadüf olamaz sanki?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri