Soru Windows Subsystem For Android™ With Amazon Appstore Nasıl Kurabilirim

leviathan59

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Windows Subsystem for Android™ with Amazon Appstore programını kurmak istiyorum bilgisayarıma apk program kurmak için fakat bu cihaz iler uyumlu olmadığını söylüyor indirme yapamıyorum. bu konuyu baya araşırdım fakat wsa tool ve Windows Subsystem for Android™ with Amazon Appstore programını kurmayı başaramadım aşırı karışık geldi. bunu en basit sade şekilde nasıl kuracağım acil yardım !

Ekli dosyalar

• bunu nasıl kuracağım.png
    bunu nasıl kuracağım.png
    269.8 KB · Görüntüleme: 5

Lloydˢᵗᵉʳ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Windows Subsystem for Android™ with Amazon Appstore programını kurmak istiyorum bilgisayarıma apk program kurmak için fakat bu cihaz iler uyumlu olmadığını söylüyor indirme yapamıyorum. bu konuyu baya araşırdım fakat wsa tool ve Windows Subsystem for Android™ with Amazon Appstore programını kurmayı başaramadım aşırı karışık geldi. bunu en basit sade şekilde nasıl kuracağım acil yardım !
Bu uygulamanın desteği Microsoft tarafından sonlandırıldı diye biliyorum. Artık kullanılamıyordur.

KS

leviathan59

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yapma ya sağlık olsun 15 çeşit video izledim adımları yaptım ya olmadı yada videodaki gibi seçenek çıkıyor bu sebepten olsa gerek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri