- Tepki
- 142
Windows Update %70'te yükleniyor olarak takılı kaldı PC yi yeniden başlatsam bir şey olur mu? Uzun süredir böyle gram ilerleme yok.
Bir şey olmaz yeniden başlatırsanız. 1 saatin üzerinde anormal bir süre beklediyseniz yeniden başlatın gitsin.Windows Update %70'te yükleniyor olarak takılı kaldı PC yi yeniden başlatsam bir şey olur mu? Uzun süredir böyle gram ilerleme yok.
Ekli dosyayı görüntüle 29622
Yüklendi şimdide burada uzun süre bekletiyor %0 da daha önce hiç böyle olmadıydıBir şey olmaz yeniden başlatırsanız. 1 saatin üzerinde anormal bir süre beklediyseniz yeniden başlatın gitsin.
Antivirüsle alakası olacağını sanmam. Bırakın kendi haline, yaparsa yapar güncellemeyi. Pcyi kapatacağınız zaman hala bitirememişse kaparsınız. Bir daha açtığınızda değişikler geri alınıyor der, toparlar bir şekilde.Yüklendi şimdide burada uzun süre bekletiyor %0 da daha önce hiç böyle olmadıydı Ekli dosyayı görüntüle 29623
Güncellemeyi yaptığıma bin pişman oldum niye böyle yaptı bu en son antivirüs programı kaspersky yüklemiştim o sorun çıkarır mı bu yüzden hep uzak duruyordum antivirüs programlarından