Windows update sorunu

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
vjMGpr

gOmg9N

sorunum her pcyi açışımda bu yazıyla karşılaşmam bunun gitmesi için güncellemekten başka napabilirim ?
bilerek güncellemiyiorum çünkü 1607 den sonraki bütün güncellemelerde pcyi yavaşlatma sorunu yaygın
windows update kapalı olduğu halde bunlar var özelliklerinden kapattım indirmiyor ama sürekli soruyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende en son update mevcut hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Önce aylarca 1703 Red Stone sürümünü kullandım hiçbir yavaşlama söz konusu bile değildi sonrasında 4 gün önce 1803 güncellemesini kurdum ve kullanıyorum yine aynı şekilde hiçbir yavaşlama söz konusu değil aksine performans artışı oldu. Ama illada kurmak istemiyorum dersen başlata veya çalıştıra services.msc yaz ve açılan pencerede Windows Update 'i bul çift tıkla önce durdur de sonra başlatma türünü devre dışı yap. PC yeniden başladığında sorun ortadan kalkmalı eğer kalkmaz ise https://yadi.sk/d/AP9JgGjC3VLZWg bu hazırladığım REG dosyasına çift tıkla ve tamam de update ayarların tamamen kapanacak.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
ya geziyordumda çok şikayetçi var yeni güncellemelerden oyüzden yapmak istemiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Söylediğim gibi güncellemeden yana hiç şikayetim olmadı Windows 10 çıkışından beri bilmiyorum belkide ben şanslıyım ama çevremde de hiç sorun ile karşılaşan görmedim dediğim gibi kapatma seçeneklerini sundum yapmak istemezsen kapatabilirsin.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
dediklerinizi yaptım azönce çıkmadı teşekkür ederim bir sorum daha var bilgisayarı kapat veya yeniden başlata bastıgımda eğer steam açıksa steamın kapatılması bekleniyor istersem ben basıp çalışmayı durduruyuorum yoksa kapatmıyor ve beklersem 5 saniye falan bekletiyor bunu nasıl kaldırabilirim bekleme süresini yani direk kapansın kapatmaya uğraşmasın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
prokaan78' Alıntı:
dediklerinizi yaptım azönce çıkmadı teşekkür ederim bir sorum daha var bilgisayarı kapat veya yeniden başlata bastıgımda eğer steam açıksa steamın kapatılması bekleniyor istersem ben basıp çalışmayı durduruyuorum yoksa kapatmıyor ve beklersem 5 saniye falan bekletiyor bunu nasıl kaldırabilirim bekleme süresini yani direk kapansın kapatmaya uğraşmasın

Kapatma süresini ortaya çıkaran programın servis uzantısı Windows sisteminin kapatmayı uzatmasına sebep oluyorsa 2 neden olabilir 1. olarak uygulama bazlı Steam kullanmıyorum bu yüzden bilmiyorum Steam ile alakalı bir durum mu değil mi. 2. olarak genel Windows özelliği ve uygulama bazlı değilse bunu birkaç yöntem ile kapatabiliyorsun. Normal Hız ve Süper Hız olarak hazırladığım REG dosyalarını indirebilirsin çift tıkla ve soruya onay ver bu kadar. Normal Hız olanı kullan işe yaramaz ise Süper Hız olanı kullanırsın. Bende de Normal Hız yazan ayarlar mevcut PC hemen kapanıyor ama dediğim gibi ben Steam kullanmıyorum bu yüzden benim PC ayarlarım genel kitleye uymayabilir sende işe yaramaz ise Süper Hız yazanı uygularsın yinede olmaz ise uygulamadan kaynaklıdır Windows ile ilgili değil. Kapatma süresi uyarısı kalkmış olacak bu ayarlardan sonra bu arada sistemi yeniden başlattığında devreye girer yaptıktan sonra işlemez hemen.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Teşekkür ederim

Hızlıyı kullanırsam direk beklemedenmi kapatıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Normal olan benim kullandığım ben beklemiyorum ama bende arkaplanda öyle fazla bir ğrogram yok steam zaten yok hızlı olan internette en yaygın olan bilmiyorum yani steam de veya başka programda böyle sendeki gibi sorun yaşayanlarda nedir sonucu dene ve gör işe yaramaz ise normali tekrar uygula öyle kalsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri