Windows Update

Uğur y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba Windows update üzerinden böyle bir güncelleme yaptım onarım sürümü ne işe yarıyor sitesinden öğrenmek için girmeye çalışıyorum ama site açılmıyor çökmüş gibi
IMG_20251029_205104_MP.jpg

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
737
Yeni duydum bende sizin sayenizde.
Açıklamalar şu şekilde:

"Windows (onarım sürümü)", Microsoft'un yaklaşık bir yıl önce Windows Insider Programı'nın Canary sürümlerinde test etmeye başladığı bir özellikle alakalı. Bu özellik, kullanıcının dosyalarını, ayarlarını veya uygulamalarını (üçüncü taraf uygulamalar dahil) kaldırmadan, Windows Update aracılığıyla programları onarmak için tasarlanmıştı.

O zamandan beri bu özellik Stable'a dahil edildi ve Ayarlar > Kurtarma > Windows Update'i kullanarak sorunları düzelt yoluyla erişilebilir.

KS

Uğur y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yeni duydum bende sizin sayenizde.
Açıklamalar şu şekilde:

"Windows (onarım sürümü)", Microsoft'un yaklaşık bir yıl önce Windows Insider Programı'nın Canary sürümlerinde test etmeye başladığı bir özellikle alakalı. Bu özellik, kullanıcının dosyalarını, ayarlarını veya uygulamalarını (üçüncü taraf uygulamalar dahil) kaldırmadan, Windows Update aracılığıyla programları onarmak için tasarlanmıştı.

O zamandan beri bu özellik Stable'a dahil edildi ve Ayarlar > Kurtarma > Windows Update'i kullanarak sorunları düzelt yoluyla erişilebilir.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim solaris hocam ilk başta güncellemeyi görünce şaşırdım insider kullanmıyorum ayrıca ne işe yaradığını bilmiyordum öğrenmiş oldum tekrar teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri