Windows Yüklenmiyor

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ;

MSI G31TM-P21 ANAKART VE YANINDA İŞLEMCİ OLARAK X5460 'ALİEXPRESTEN ALINMIŞ BİR İŞLEMCİ

1 HAFTA ÖNCEYA KADAR ANAKARTIMDA E6700 VARDI ONU CIKARIP X5460' İ TAKMIŞ WİNDOWSUM ACILIYORDU

SİSTEMİM DDR2 OLDUĞUNDAN DOLAYI DDR3 'E GECMEK İSTEDİM ARKADAŞIMDA KULLANMADIĞI ECS G41T-M6 ANAKART

VARDI  İŞLEMCİYİ HDD Yİ HERŞEYİMİ O ANAKART ÜZERİNE KURMAYI DENEDİM , İŞLEMCİYİ HERŞEYİ GÖRDÜ WİNDOWSU HEM W10 HEM W7 OLARAK 

KURMAYI DENEDİM İŞLEM GÖRMEDİ , SONRA TEKRAR ESKİ ANAKARTIMA KURDUM BU SEFERDE W10 YÜKLENİYOR TAMAMLANMA AŞAMASINDA HATA VERİYOR ( 0x000034)

HATASI  W7 KURMAYI DENEDİM ODA %100'DE CLASSPNP.SYS 0xc00000e9 hatası alıyorum bunu nasıl cözebilirim biosumdan İDE ' olarak görüyor ve aktif nasıl yapabilirim ?

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Windows Yüklenmiyor COK ACİL...

Ahmet Doğukan G.' Alıntı:
Konu başlıklarında "Acil, Yardım" gibi kelimelere yer vermiyoruz, düzelttim.

yardımcı olaydın iyiydi be

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnternet sitesine göre biosuda güncelledim ama , yanlışlık mı var , nasıl biosu güncelleyebilirim? Birde bi bios var birde iOS var bunlar nedir

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam BİOS ayarlarında integrated peripherals seçeneğine girin. Sata AHCI mode yazıyor olması gerek ilk satırda. Onu AHCI yapın, ıde var ise AHCI yerine ıde yapın.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam BİOS ayarlarında integrated peripherals seçeneğine girin. Sata AHCI mode yazıyor olması gerek ilk satırda. Onu AHCI yapın, ıde var ise AHCI yerine ıde yapın.

Sadece raid mode IDE olarak var

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ide olanı şeçin o zaman.

otomatik seçili zaten , windows dosyasını İSO' ayarını rufustan yapıyorum tam yükleniyor yeniden başlatıcakken hata veriyor.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sitesinden kurup güncelledim G31TM-P21 ms7529 ' anakartım .

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
34 hata kodu uefi kurarken veriyor legacy kurulum yapmayı dene

legacy olarak nasıl yüklücem kardeşim windowsu kuramamış olmanın nedeni işlemci olarabilirmi x5460 ?

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
daha önce bu işlemci ile sistem kurdun mu

Hayır bundan önce e6700 'vardı onda w10 yüklüydü , sonra aliexpresten bu geldi e6700 ' u cıkartıp x5460 i takmıştım olmuştu stock fanlı olduğundan cok ısınıyodu gittim 100 TL'de ona verdim soğutucu aldım 55-50 ulaşmıştı , sonra arkadaşım G41TM-V6 anakart verdi işlemciyi ve hardiskimi onda kullanmak icin montajını yaptım işlemciyi felan görüyordu yine calışmamıştı windows kuramıyordum dedim eski anakartıma tekrar dönüyüm MSI G31TM-P21 'e yine işlemciyi felan görüyor hard disklerimi felan ama format atmıyor hem w7 w10 olarak , biosda IDE olarak görüyor , w7 64bit ve w7 32 bit iso dosyalarımı Rufustan NTFS ' olarak bios ve uefi olarak kuruyorum , boot' ayarından 1 ci seciyorum yükleniyor gibi oluyor yeniden başlatıyor hata veriyor .

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
İde olmaz uefi de achı olmasi lazim hata verir öyle anakart işlemciyi görüp görüntü veriyorsa formatta atar

sorun anakartta felan olabilir mi ? veya hard disk'te 

ve X5460 anakart öneresi verebilirmisin ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri