Soru Windows10 Uefi

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
PCH V3.1 sistemim freedos gelecegi icin isletim sistemi kurmam gerek bilgisayarcida usb hazirlatacagim rufus ayarlari ne sekilde olmali mbr mi gpt mi kurdurmaliyim motherboardim Gigabyte A520M-K AMD

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
PCH V3.1 sistemim freedos gelecegi icin isletim sistemi kurmam gerek bilgisayarcida usb hazirlatacagim rufus ayarlari ne sekilde olmali mbr mi gpt mi kurdurmaliyim motherboardim Gigabyte A520M-K AMD
Hocam rufusa win 10 iso kurun kendi sitesinden indirdiğiniz sonrasında hiçbir ayar yapmadan kur deyin rufusta.

Orka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
merhabalar bu video size yardımcı olacaktır

Orka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bios konusu biraz karışık ya hocam bi kesim güncel tutmayı öneriyor bi kesim yeni versiyonlar bazen sorunlu olabiliyor vs diyorlar size kalmış ama benim fikrim güncel olması yönünde ki bende öyle yaptım kendi pc im de. ama bios güncellenirken elektirik kesintisi yada pc nin gücünün kesilmesi gibi durumlar için ekstra dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü olası bir durumda anakartı servise göndermeniz gerekecektir tekrar bios yüklenmesi için bilginiz yoksa iyice araştırıp öyle yapmanızı yada konuya hakim birine yaptırmanızı tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri