Windowsu Etkinleştir Yazısı Nedir?

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Arkadaşlar ne zaman pc ye format attırsam en başlarda sıkıntı olmuyor bir kaç hafta sonra masaüstünde sağ alt köşede "windows u etkinleştir" Yazısı çıkıyor.

Masaüstünü bile değiştiremiyorum bu yüzden. Bu nedir ve çözümü nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar ne zaman pc ye format attırsam en başlarda sıkıntı olmuyo bi kaç hafta sonra masaüstünde sağ alt köşede "windows u etkinleştir" Yazısı çıkıyor. Masaüstünü bile değiştiremiyorum bu yüzden. Bu nedir ve çözümü nedir?
Windowsun orjinal değil ondan ötürü o yazı var. Jetlisans, sağlamlisans gibi sitelerden windowsun hangi versiyonunu kullanıyorsan oem key alıp windowsunu etkinleştirirsen, hem orjinal windowsun olacak hem de o yazı gitmiş olacak.

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Windowsun orjinal değil ondan ötürü o yazı var. Jetlisans, sağlamlisans gibi sitelerden windowsun hangi versiyonunu kullanıyorsan oem key alıp windowsunu etkinleştirirsen, hem orjinal windowsun olacak hem de o yazı gitmiş olacak.
formatı kendim atmıyorum mahalledeki bilgisayarcıya attırıyorum. Adam windows u kurduktan sonra yapabileceğim bişeymi bu?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
formatı kendim atmıyorum mahalledeki bilgisayarcıya attırıyorum. Adam windows u kurduktan sonra yapabileceğim bişeymi bu?
Evet dediğim gibi jetlisansı öneririm saniyesinde geliyor kod ordan key al etkinleştir windowsunu. Örn: windows 10 pro kullanıyorsan windows 10 pro key yaz jetlisanstan al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri