Windows'u Etkinleştir

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Windows 10 kullanıyorum itopyadan aldıgım kasa demo olarak verdiler windows u

Youtubeda yaptıgım araştırmalarda sanırsam bi şifre gibi bişile o yazıyı kaldırıp bütün windows özelliklerini kullanabiliyoruz benim merak ettiğim o yaptıgımız şey crac'e giriyormu yani bilgisayara herhangi bi virüs yada minig olmasını istemiyorum arkadaşlar bu konuyla alaka bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Hayır OEM Key alıp etkinleştiriyorsunuz o key ömür boyu anakartınızda gömülü olarak kalıyor format bile atsanız kendiliğinden etkinleşiyor.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
iyi bişimi kötü bişimi anlamadım
Hocam key demo yazmışsınız hiç farketmedim kusura bakmayın orjinal lisans anahtarı var elinizde fakat etkinleştirme problem yaşıyormuşsunuz gibi algıladım. Crack olayı tamamı ile yanlış bir süreç çünkü windows 10 ve üzerinde sistem kendinide demoda bırakıyor bir nevi size önerim oem bir key satın almanız ucuz meblaya çünkü gerçekten Crack yapan exe dosyasını windowsa indirmek bile bir risk olarak kabul etmek gerekiyor :)

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
OEM keylerde durum dediğiniz gibi değil.

Retail key alırsanız, Microsoft hesabınızda kayıtlı kalır ve siz anakartı değiştirseniz de ya da başka bir bilgisayarda kullanmak isterseniz de kullanabilirsiniz. (Aynı anda 2 sistemde kullanım değil)
Doğru kelime retail hocam :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri