1TB olana kurun bence oyunlar daha hızlı açılır diye düşünüyorum.Merhaba Arkadaşlar,
1TB M2 SSD aldım birde kasa içinde 250GB normal bir SSD var, ben şimdi Windows 10'u M2 SSD'ye mi? Kurayım yoksa normal SSD'ye mi?
Kasa içinde ki 250GB SSD'ye bir şey kurmayım o zaman.1TB olana kurun bence oyunlar daha hızlı açılır diye düşünüyorum.
Eyvallah kardeşim yardımların için.M2 ssdler sata ssdlere göre kat kat daha hızlı çalışıyor. Sata ssdyi mass storage (çöp depolama) olarak kullanabilirsiniz. M2 ssdye kurmanız windowsun açılma hızını ve oyunların açılma hızını kat kat hızlandırır.
Sata ssdnin hızına bağlı bir durum bu.Sata ssd ye sadece windows kurun, 1tb oyun klasörü olsun. 6 ay yanlışlıkla böyle kullandım, sonradan windowsun yerini değiştirdim kayda değer bir fark hissetmedim.
m2 daha hızlı açar eğer hızlı bir sata ssdniz varsa sataya kurun yoksa m2 ssdye oyun kurunAğa ben şimdi Windows’u nereye kurayım M2 SSD’ye mi? Yoksa normal SSD’ye mi?
3500mb okuma hızı 2500mb de yazma hızı var.m2 daha hızlı açar eğer hızlı bir sata ssdniz varsa sataya kurun yoksa m2 ssdye oyun kurun
çok iyi hocam çoğu uygulamayı anında açar3500mb okuma hızı 2500mb de yazma hızı var.
Sonuç olarak iyi mi?
M2Merhaba Arkadaşlar,
1TB M2 SSD aldım birde kasa içinde 250GB normal bir SSD var, ben şimdi Windows 10'u M2 SSD'ye mi? Kurayım yoksa normal SSD'ye mi?
Anlamadım??
M2 SSD'ye kurun hocam.Anlamadım??
Ha tamam öyle yaptım bende oyunları da M2 SSD’ye kuracağım zaten normal SSD’ye de gereksiz uygulamaları kuracağım sence doğru bir karar olmuşumdur?M2 SSD'ye kurun hocam.
ilk başta dediğime dönüyor mass storageHa tamam öyle yaptım bende oyunları da M2 SSD’ye kuracağım zaten normal SSD’ye de gereksiz uygulamaları kuracağım sence doğru bir karar olmuşumdur?
GTA5 ve Valorant kuracağım tek zaten.
Bence gayet doğruHa tamam öyle yaptım bende oyunları da M2 SSD’ye kuracağım zaten normal SSD’ye de gereksiz uygulamaları kuracağım sence doğru bir karar olmuşumdur?
GTA5 ve Valorant kuracağım tek zaten.
Çoktan kurdum hocam ben her şeyi yüklemeyi yapıyorum şimdi bazı şeylerini.Dram olana kurun. SSD modellerini verirseniz daha iyi olur.