- Tepki
- 246
- Konu Sahibi
Tüm sürücüleri temizle dedim eskidende öle demiştim böle sorun yaşamamıştımSadece dosyaları sil mi yaptınız yoksa sürücüleri temizle mi?
Tüm sürücüleri temizle dedim eskidende öle demiştim böle sorun yaşamamıştımSadece dosyaları sil mi yaptınız yoksa sürücüleri temizle mi?
Sürücüleri temizle işlemi uzun sürer. Diske göre 3-4 saatte kadar sürebilir. %99 da genelde diskleri yeniden oluşturma ve kurulum aşamasında oluyor. %99 da 2-3 saat kalabilir. Çok eski bir diskte sabaha kadar beklediğim olmuştu. Ssd'niz yüksek ihtimal m2, 4 saati geçerse kapayın usb ile format atın direk. Şu sıfırlamanın kaç saat harcattığı işi 15dk da hallederdiniz.Tüm sürücüleri temizle dedim eskidende öle demiştim böle sorun yaşamamıştım
gerçekten keşke bir usb ye yazdırsaydınız hem daha hızlı olurduTüm sürücüleri temizle dedim eskidende öle demiştim böle sorun yaşamamıştım
Her hangi bir usb portuna takabilirsin. Otomatik usbden başlamazsa biostan 1. sıraya alıp başlatırsın. Sistem yenice bir sistemse gpt seçeceksin.Yalnız ben formatliyacağım ocnin disk stilini bilmiyorum gpt mi mbrmi onu nasıl öğrencem
Şuan güncelleme halinde
kankam korkarak soruyorum hala 99 damı99 da
Flashts yok evde
Bilgisayarda normalde olmayan aniden durma kasma program açılırken çok bekletme vb şeyler varmiUsb aşacak durumda değilimde zarar götdüğünü nasıl anlarım
biraz kullan bilgisayarı normalde olmayan şeyler varsa yazOnlara dikkat etmedim aniden donma taaa cok öncden vardı ama cok yapmıyprdu bunlara bakarım bi yazarım
Zaten olmadı termal macun yeniletirken usb üzerinden formst atılmasını istiyorum derim
Takılma donma yavaşlama vb gibiKasmadan kastınız nedir ?
Varmi böyle şeyler?Kasmadan kastınız nedir ?