Wireless Klavye Önerilerinize Açigim

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Mouse razer viper V2 pro kulaklık razer backshark V2 pro 2023 edition kullanıyorum 2 Side beyaz illa razer marka öneri olmasına gerek yok ama olursa iyi olur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mouse razer viper V2 pro kulaklık razer backshark V2 pro 2023 edition kullanıyorum 2 Side beyaz illa razer marka öneri olmasına gerek yok ama olursa iyi olur
Hocam wireless değilde razerın çok iyi bir klavyes var razer hunstman analog mini

Wooting 60he klonu sayılır

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam kablolu istemiyorum zaten o yüzden tüm setimi değiştim kablosuza geçtim bir tek klavyem kaldı
klavyede kablosuz için ayırcağın bütçe çok fazla hocam, ben tabii öneri yapıcağım ama değer mi derseniz bence sabit duran bir şey için değmez.

deathstalker alabilirsiniz

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Günümün nerdeyse çogu bilgisayar başında geçiyor bir kereye mahsus değer diye düşünüyorum hocam :) bir şey döküyorum silcem kabloları çıkarmak felan sinir ediyor artık

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Günümün nerdeyse çogu bilgisayar başında geçiyor bir kereye mahsus değer diye düşünüyorum hocam :) bir şey döküyorum silcem kabloları çıkarmak felan sinir ediyor artık
Hard fps oyuncusu fln isen apex pro gündelik için razer

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
ahrd fps oyuncusu değilim keyfi oynuyorum genelde bilgisayardan calışan biriyim genel kullanım arada oyun oynuyorum doa strateji oyunları nadir de olsa cs go valo oynuyorum

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam wireless değilde razerın çok iyi bir klavyes var razer hunstman analog mini

Wooting 60he klonu sayılır
hocam razer hunstman analog miniyi inceledim aslında kablosuz bir klavye değil ama temizlik esnasında felan usb -c ile klavye bağlantısı varmış dikkatimi çekti istediğim zaman bilgisayardan değilde direk klavyeden çıkarabiliyorum tek sorun ben mini değil tam klavye arıyorum bağlantı şekli bu şekilde olan tam büyüklükte bir klavye rica etsem önerebilirmisin

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam razer hunstman analog miniyi inceledim aslında kablosuz bir klavye değil ama temizlik esnasında felan usb -c ile klavye bağlantısı varmış dikkatimi çekti istediğim zaman bilgisayardan değilde direk klavyeden çıkarabiliyorum tek sorun ben mini değil tam klavye arıyorum bağlantı şekli bu şekilde olan tam büyüklükte bir klavye rica etsem önerebilirmisin
tam boy olarak hyperx alloy origins var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri