aklımda corsair 7.1 elite var sizin de öneriniz var mı uzun saatler taktığım zaman baş ağırıtmayacak. bütçe 2k civarı ( birazdan sipariş vericem )
Corsair Void iyi ama mikrofon testlerine bir bak hoşuna giderse al derimaklımda corsair 7.1 elite var sizin de öneriniz var mı uzun saatler taktığım zaman baş ağırıtmayacak. bütçe 2k civarı ( birazdan sipariş vericem )
Hocam bende almayı düşünüyordum ama 7 ay önce alan bir arkadaşım var 16 saat gitmesi gereken dolu batarya 3-4 saat sonra boşalıyormuş artık kablolu bir şekilde kullanıyor kendisi. Bende kablolusunu tercih edicem gibi duruyor.dip ses harici şikayet görmedim onunda ne kadar fazla olduğu hakkında bilgim yok halen aktif olarak kullanılan kulaklık 500tl bütçe çıkarsa bunu al derim ömürlük
![]()
HYPERX Cloud II Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık
Cloud II Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
ilk defa duydum bunu extra bir arıza olabilir bence çünkü hiç normal değil pil ömrü bitmiş desem 7 ay önce almış bataryaların biri arızalanmış olabilir en sağlıklısı servisHocam bende almayı düşünüyordum ama 7 ay önce alan bir arkadaşım var 16 saat gitmesi gereken dolu batarya 3-4 saat sonra boşalıyormuş artık kablolu bir şekilde kullanıyor kendisi. Bende kablolusunu tercih edicem gibi duruyor.
Kullanıcı kaynaklı diye geri göndermişler kullanıcı kaynaklı olmamasına rağmenilk defa duydum bunu extra bir arıza olabilir bence çünkü hiç normal değil pil ömrü bitmiş desem 7 ay önce almış bataryaların biri arızalanmış olabilir en sağlıklısı servis
Hocam eğer Corsair Void Elite alırsanız alıp test ettikten sonra değerlendirme yazmayı unutmayın lütfen bende o kulaklığı almayı düşünüyorum.Hyperx düşünmüyorum şuan zaten hyperx kullanıyorum farklı modele geçmek istiyorum
tamam hocam mutlaka yapıcamHocam eğer Corsair Void Elite alırsanız alıp test ettikten sonra değerlendirme yazmayı unutmayın lütfen bende o kulaklığı almayı düşünüyorum.