World Of Warcraft Ücretsiz Mi?

Lazko.69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar sorum World of Warcraft ücretsiz mi acaba . Abonelik sistemi falan gördüm de ne için o.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Ücretli ancak belirli bir level'a kadar deneme süresi var. Bir de oyun içi kazandığın para ile abonelik alma gibi bir şey getirmişlerdi ancak oyunda çok vakit geçirmen lazım. O şekilde belki aylık ücreti oyundan çıkartarak bedavaya getirebilirsin. (Bu dediğim olay bir kaç sene öncesinde vardı, kalktıysa haberim yok, arkadaşım anlatmıştı)

Edit: şimdi baktım da, 6 aylık 600 TL. 1 aylık 150 TL.

Necothen33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
level 20 ye kadar ücretsiz oynayabilirsiniz ama devam edecekseniz son paketi almanız gerekiyor ayrıca aylık 3 aylık 6 aylık ve 12 aylık süreleri de almanız gerekiyor. bir wow oyuncusu olarak gelmiş geçmiş en iyi online oyun diyebilirim aşırı zevk alarak oynuyorum 2006 da başladım yıl 2024 evliyim 39 yasındayım hala oynuyorum oyun çok güncel ve devamlı yeniliyor kendini blizart boş bir firma değil bunu bil.. önceleri hardcore oynardım ama suan sosyal takılıyorum işim ve ailemle zaman geçirmek için ama stres atmak için haftalık görevleri yapıp bir kaç dungeon raid yaparak keyfini çıkarıyorum. oynadığın bütün oyunları unut world of warcraft çok ayrı bir dünya ve hayatında iz bırakacak cinsten. bunu bil yeter.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri