Güvenilir. Alışveriş yaptım sıkıntısız gönderiyorlar. Sonrasında da çok ilgileniyorlar. Gözün kapalı güvenebilirsin ama @Greewe bütçene uygun güzel bir öneri yapsın. Sabahı bekle.Güvenilir midir ? Klavye var onu almayı düşünüyorum. Rraaene abi falan takip ediyor
Cidoo Abm084 alcaktım önerisine göre ama beyazı stoğa girmiyor girse onu alcamda buda güzel aslında sadece ses şeyi yok işte döndürüyon ya sağ üstte oGüvenilir. Alışveriş yaptım sıkıntısız gönderiyorlar. Sonrasında da çok ilgileniyorlar. Gözün kapalı güvenebilirsin ama @Greewe bütçene uygun güzel bir öneri yapsın. Sabahı bekle.
Vgn’de baya güzelCidoo Abm084 alcaktım önerisine göre ama beyazı stoğa girmiyor girse onu alcamda buda güzel aslında sadece ses şeyi yok işte döndürüyon ya sağ üstte o
Kral Taksit Yapıyolar MıGüvenilir. Alışveriş yaptım sıkıntısız gönderiyorlar. Sonrasında da çok ilgileniyorlar. Gözün kapalı güvenebilirsin ama @Greewe bütçene uygun güzel bir öneri yapsın. Sabahı bekle.
Siteye gir bakKral Taksit Yapıyolar Mı
Evet yapıyorlar (6 ay önce yapıyorlardı) şimdi yaparlar mı bilmem.Kral Taksit Yapıyolar Mı