Arkadaşlar herkese selamlar
Bildiğiniz üzere xcloud belirli bölgelerde kullanıma açılmış xbox ultimate abonelerine özel bulut oyun servisidir. Ülkemizde henüz açılmasada xcloud sistemini VPN ile bunu aşarak bir nebzede olsa yetersiz sistemlerimizde açmayı başarabiliyoruz. Ben de dahil pek çok kişi oyunlarda türkçe dil desteğinden keyif alıyor. Bir süre uğraştım ve sonunda xcloud servisinde oynayabileceğimiz oyunları tek liste haline getirmeyi başardım. Bu listenin güncel olduğunu ve ilerde değişebileceğini lütfen unutmayın. Yanlışımız eksiğimiz varsa şimdiden affola.
İstenirse daha sonra xcloud sistemini detaylı tek rehber şeklinde sunabilirim. Örneğin xcloud'a ucuza ulaşma yolunu, klavye mouse ile oynamayı, oyunlarda görüntü kalitesi artırmayı, andoid cihazlarda oynamak için nasıl bir yol izlendiğini vs.
Bildiğiniz üzere xcloud belirli bölgelerde kullanıma açılmış xbox ultimate abonelerine özel bulut oyun servisidir. Ülkemizde henüz açılmasada xcloud sistemini VPN ile bunu aşarak bir nebzede olsa yetersiz sistemlerimizde açmayı başarabiliyoruz. Ben de dahil pek çok kişi oyunlarda türkçe dil desteğinden keyif alıyor. Bir süre uğraştım ve sonunda xcloud servisinde oynayabileceğimiz oyunları tek liste haline getirmeyi başardım. Bu listenin güncel olduğunu ve ilerde değişebileceğini lütfen unutmayın. Yanlışımız eksiğimiz varsa şimdiden affola.
- A Memoir Blue
- Aragami
- Ark: Ultimate Survivor Edition
- Astroneer
- Atomicrops
- Back 4 Blood
- Battlefield 1
- Before We Leave
- Besiege Console
- Bleeding Edge
- Breathedge
- Bridge Constructor Portal
- Carrion
- Children of Morta
- Dead By Daylight
- Dead Cells
- Deep Rock Galactic
- Dicey Dungeons
- Farming Simulator 19
- Football Manager 2022
- Forager
- Forza Horizon 4
- Forza Horizon 5
- Frostpunk: Console Edition
- Gears 5
- Gorogoa
- Hellblade: Senua's Sacrifice
- Lake
- Last Stop
- Limbo
- Lonely Mountains Downhill
- Maneater
- Moonlighter
- One Step From Eden
- Ori and the Will of the Wisps
- Outer Wilds
- Pupperozzi
- Rainbowsix Extraction
- Rainbowsix Siege
- Raji
- Rubber Bandits
- Sea of Thieves
- Slay the Spire
- Stardew Walley
- Subnautica
- Surgeon simulator 2
- TUNIC
- The Artful Escape
- The long Dark
- Subnautica Below Zero
- Superliminal
- Supraland
- Townscaper
- Twelve Minutes
- Visage
İstenirse daha sonra xcloud sistemini detaylı tek rehber şeklinde sunabilirim. Örneğin xcloud'a ucuza ulaşma yolunu, klavye mouse ile oynamayı, oyunlarda görüntü kalitesi artırmayı, andoid cihazlarda oynamak için nasıl bir yol izlendiğini vs.