Xdrive Akdeniz kumaş oyuncu koltuğu alınır mı?

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Merhaba,
Xdrive Akdeniz kumaş oyuncu koltuğu indirim kuponuyla 3600 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı ? Veya bu bütçelerle alınabilecek daha iyi koltuk tavsiyeniz var mıdır?

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Ben de öneri için hawk önerecektim. Xdrive iyidir. Ama ben de hawk tercih ederdim. Fiyat olarak hem daha uygun. Hem de kalite olarak aşağı kalır yanı yok.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Ben de öneri için hawk önerecektim. Xdrive iyidir. Ama ben de hawk tercih ederdim. Fiyat olarak hem daha uygun. Hem de kalite olarak aşağı kalır yanı yok.
Gördüğüm kadarı ile mekanizmaları birebir aynı zaten.Hawk koltuğun kumaşının daha iyi olduğuna inanıyorum. Fotoğrafta beğenirseniz gerçekte daha çok beğenirsiniz. Ben şaşırmıştım gerçekten aldığımda.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Gördüğüm kadarı ile mekanizmaları birebir aynı zaten.Hawk koltuğun kumaşının daha iyi olduğuna inanıyorum. Fotoğrafta beğenirseniz gerçekte daha çok beğenirsiniz. Ben şaşırmıştım gerçekten aldığımda.
Uzun süre oturmada batma gibi sorunlar yaşıyor musunuz? Bu model özelinde değil de koltuklarda yaygın bir sorun diye merak ettim.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Sırt kısmı azcık sert gibi. Ama baya hem yatırıyorum hem eğim verip ayaklarımı da masanın üzerine atıp film falan izliyorum. Sonuçta sponsorum değil hawk firması fakat fiyat performansta sanıyorum ki en iyi koltuklardan biri olabilir. Çevremde herkes memnun. Her popo da farklıdır şimdi ne diyeyim ki :) Batarsa minder falan koyarsınız olmadı.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
xdrive falan kullandım aşırı kötüydü ama fotolarda harika duruyor.

Kendim Hawk kullanıyorum o kadar övüyoruz bari sponsorluk falan verse.

Ha bi gerçeği söyleyeyim.

Evet bana görede hawk aralarında en iyisi ama 1e mal edip 4e satıyorlar 4x karları var.

Ve evet en iyisi ama okadarda muhteşem kaliteli değil.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Burger kingde düzgün menü 150, düzgün bir ofis sandalyesi de 15-20 bin şu anda :) 3 bine bu kadar olur. Ülke ülke olsa bu sandalyenin maksimum 1000 gibi olması lazımdı.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
tavsiye etmem parasını hak etmeyen bir koltuk , kolçaklar çok kalitesiz , kumaş sırtınızı yakıyor acıtıyor , onun yerine bunu almanızı öneririm :

Eğer bütçe yetmiyorsa zio veya x rancerde tercih edilebilir güzel markalar.
Zio alırsanızda visco ile alınız.
Merhaba,
Xdrive Akdeniz kumaş oyuncu koltuğu indirim kuponuyla 3600 liraya geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı ? Veya bu bütçelerle alınabilecek daha iyi koltuk tavsiyeniz var mıdır?

KS

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
knk hepsi çöp ya kimse almasa akıllanır bunlar 2kya düşer fiyatları

Msi koltuğu bi mağazada inceledim yemin ederim xdrivedan farkı yoktu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri