- Tepki
- 45
merhaba bütçem 7 bin tl hawk serisi vs xdrive hangisi daha iyidir boyum 1.76 kilom 92
Hawk almerhaba bütçem 7 bin tl hawk serisi vs xdrive hangisi daha iyidir boyum 1.76 kilom 92
neden acıklarmısınız ?Hawk al
model söylememişsiniz veya başka bir detay yok bende kendime göre hawk al diyorumneden acıklarmısınız ?
xdrive 15'li plus hawk olanda hawk fab v5model söylememişsiniz veya başka bir detay yok bende kendime göre hawk al diyorum
resmini atarmısın hocam buraya ve eksi hissetiğin bir yanı varmıHawk Fab V5 öneririm kendim de kullanıyorum. Çok rahat, temiz, kokusuz, sağlam. 180 boy 100 kg'yım 10-12 saat oturmada bile hiçbir rahatsızlık vermiyor.
Hocam fotoğraf atma imkanım yok ama tek eksi yönü ayağımı sallama tikim var sallarken ince ince tıktık ses geliyor. Rahatsız edici değil ama tercihlere göre değişebilir tabi.resmini atarmısın hocam buraya ve eksi hissetiğin bir yanı varmı
anladım peki rahat edebiliyormusunuz sığma açısından kaç kilosunuzHocam fotoğraf atma imkanım yok ama tek eksi yönü ayağımı sallama tikim var sallarken ince ince tıktık ses geliyor. Rahatsız edici değil ama tercihlere göre değişebilir tabi.